Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najnižšie ceny vášho pobytu
Booking.com
122 USD
Zobraziť ponuku
Bezplatné zrušenie do 27. 05. 21
Rezervujte teraz, zaplaťte pri pobyte
Hotels.com
122 USD
Zobraziť ponuku
Bezplatné zrušenie do 29. 05. 21
Agoda.com
180 USD
102 USD
Zobraziť ponuku
UŠETRITE 78 USD
Bezplatné zrušenie do 26. 05. 21
Expedia.com122 USD
Priceline122 USD
getaroom.com180 USD
Zobraziťvšetkých 19 ponúk
Ceny poskytujú naši partneri. Odrážajú cenu za izbu a noc vrátane všetkých daní a poplatkov, o ktorých naši partneri vedia. Ďalšie podrobné informácie získate od našich partnerov.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 665)
Filtrovať recenzie
1 665 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
831
596
159
49
30
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
831
596
159
49
30
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
381 665 recenzií
Recenzované: 6. februára 2018

Ubytovanie bolo pekné útulné, čisté. Upratovanie denne,bez akýchkoľvek námietok. Čo sa mi najviac páčilo, mali tam vždy čerstvé ľalie, ktoré krásne rozvoniavali po celom hoteli. Personál perfektní, riešili všetko s úsmevom a bez akýchkoľvek problémov. Reštaurácia jednoducho radosť taj raňajkovať, mali sme švédske stoly a poviem vám čašníci len tak fičali, a kuchári dopĺňali vždy všade všetko ani raz sa nám nestalo, že by bolo o 10tej niečoho nedostatok, či ste prišli na raňajky o 7mej alebo o 10.30 h nemuseli ste sa obávať, že by ste o niečo prišli. Do tohto hotela sa budeme vždy vracať s príjemným pocitom zážitkov.

Tip na izbu: Izby s výhľadom na Vaclavák sú TOP
Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi truckfemale.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. septembra 2017

Veľmi dobre situovaný hotel, v centre Prahy, do všetkých historických zákutí je blízko.
Veľmi pôsobivá je jeho vnútorná výbava, hlavne mohutné schodisko
Výborný nápad je prehliadka bunkra pod hotelom v sprievode s veľmi príjemným a vtipným výkladom.
Škoda, že v okolí prebieha stavebný ruch, ktorý je trochu rušivý.
Vybavenie hotela veľmi dobré.
Stravovanie v reštaurácii COMO - raňajky veľmi pestré, veľmi chutné.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi 2019DDD.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Vynikajúca lokalita hotela, za celkom fajn peniaze, chyba wellness, raňajky veľmi dobre, veľmi rušne upratovačky na chodbách ráno sa nahlas rozprávajú a veľmi to nás ti rušili aj iných hostí. Príjemná prehliadka atómového krytu, ktorý sa nachádza hneď pod hotelom.

Dátum pobytu: január 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi drak602016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. decembra 2015 cez mobilné zariadenie

Strávili sme v hoteli jednu noc, krásny hotel, príjemní zamestnanci a chutne raňajky v reštaurácii como. Páčili sa mi jablcka na chodbách na tácke. Jedine co mi vadilo, ze sme mali len jeden župan v izbe. Inak skvele.

Dátum pobytu: december 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi GoPlaces605011.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jalta_GM, Generální ředitel v zariadení Jalta Boutique Hotel.Zodpovedané: 8. januára 2016
Prekladač Google

Dobrý den,
děkujeme vám za recenzi Jalta Boutique Hotelu. Těší nás, že se vám u nás líbilo.
Mrzí nás, že jste v pokoji nalezli pouze jeden župan (v pokojích mají být vždy dva).
Snad i přes tento nedostatek vás budeme moci opět přivítat v Jalta Boutique Hotelu.
S přáním všeho dobrého v roce 2016
Daniel Řepa
Prokurista

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. marca 2015

Super hotel, čistučký, útulne zariadený. žiadne negatíva sme nenašli. Maximálne iba toľko, že v izbe bolo teplo lebo klíma bola automaticky nastavená (ale radšej teplo ako zima). Inak vrelo odporúčam pre ľudí, ktorí si chcú vychutnať krásy stovežatej Prahy.

Tip na izbu: Mali sme výhľad na Václavské námestie a ten bol úžasný.
Dátum pobytu: február 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Romci22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jalta_GM, Generální ředitel v zariadení Jalta Boutique Hotel.Zodpovedané: 31. marca 2015
Prekladač Google

Vážení Romci22,

velmi vám děkujeme za krásnou recenzi Jalta Boutique Hotelu.

Vážíme si všech komentářů našich hostů. Ty pozitivní nás těší, díky negativním můžeme naše služby zlepšit.

Klimatizace je v pokojích nastavená na 21 °C, teplotu lze ale kdykoli snížit či zvýšit. Všechny pokoje mají totiž individuálně nastavitelnou klimatizaci.
Pokud nám dá host s předstihem vědět, jakou teplotu si ve svém pokoji přeje, nastavíme ji předem.

Velmi rádi vás v Jalta Boutique Hotelu znovu uvítáme. Při rezervaci (nejvýhodnější ceny jsou uvedeny vždy na našich webových stránkách) uveďte také požadovanou teplotu pokoje - bude pro vás připraven přesně podle vašeho přání.

Ještě jednou velmi pěkně děkujeme za pochvalu a těšíme se na vás příště v Jalta Boutique Hotelu.

Daniel Řepa
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie