Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 12:00 - 12:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Treba vidieť

Dominanta Prahy, Pražšký hrad (po anglicky castle) sa pýši neďaleko centra nad Prahou. Výstup je... viac informácií

Zrecenzované: pred 5 týždňami
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Praha víkend

Vďala corone bolo všade menej ĺudí, žiadne čakacie rady na vstupenky v reštauráciach bolo vždy... viac informácií

Recenzované: 7. augusta 2020
Sunshine00648081492
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (36 234)
  
Recenzie (36 234)
Filtrovať recenzie
36 234 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
21 268
10 827
3 276
611
252
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
21 268
10 827
3 276
611
252
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
222736 234 recenzií
Recenzované: 17. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Chram sv. Vita, Stary kralovsky palac, Kostel sv. Jiri a Zlata ulicka. V tlacenici so skupina chvilami tazke si precitat infotabule. Bez zaplateneho infosprievodcu malo info v chrame. Ale ako prehliadka staci

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi bronkay.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Platíte 350 Kčs za veľký okruh a neviete vlastne ani za čo... prašná veža je zatvorená na čo nie ste upozornený ale zaplatíte si za to, kým sme ju našli štyrikrát sme prešli okolo nie je totiž označená nijak iba podľa mapy viete kde by mala byt, v rámci okruhu A si zaplatíte za Zlatu uličku vlastne zaplatíte si za uličku kde sú malé obchody a môžte tu kúpiť to čo inde... musíte si zaplatiť zvlášť za mapu hradu ktorú všade inde dostávate v rámci vstupného poplatku len na pražskom hrade musíte platiť zvlášť, takisto ani fotiť nesmiete lebo si pýtajú za to další poplatok 50 korún, s čím som sa nikde inde nestretla len tu aby pýtali poplatok za fotenie...
Videli sme chrám sv víta kde sme sa zdržali asi 10 minút kvôli zime tam nikto nevydrží dlhšie je treba si tam zobrať hrubú zimnú bundu rovnako ako aj na expozíciu Príbeh pražského hradu, starý kráľovsky palác máte tiež rýchlo prejdený a to preto že tam nič nie je a rovnako je tam príšerná zima takze ta zima vás vyženie von... Poplatky sú za všetko ale zážitok nemáte žiaden... najhoršia turistická atrakcia v Európe na akej sme boli

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi Passport675807.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. marca 2018

Pri návšteve Pražského hradu sa treba pripraviť na veľké množstvo turistov a vstupnú bezpečnostnú prehliadku v prítomnosti vojakov. S priateľom sme navštívili len Katedarálu sv. Víta, pretože počasie nebolo na dlhšiu prechádzku po okolí priaznivé. Z veže je nádherný výhľad na celé mesto.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi JankaG51.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. februára 2018

Na hrade bolo veľmi veľa ľudí, ale to sa dalo čakať. Personál ktorý bol v areáli sa správal nepríjemne a neprofesionálne. Vôbec nebol potrebný pretože nič nevedeli všetko som si musel vyhľadať sám a ešte ktomu aj jeden "milý" pán človeka zhadzoval a správal sa povýšenecky.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi PeterVercimak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Som typ človeka, ktorý hodlá dať peniaze na históriu a kultúru. Celkovo hrad je pekný a pútavý, oceňujem aj to že vstupenka platia 2 dni, pretože je tam čo pozerať, no dlhší pobyt unavuje :D na druhej strane by som uvítala papierového alebo online sprievodcu do mobilu, lebo zvoliť si môžete buď audio za príplatok alebo osobu, ktorú tiež platíte ale musí sa vyzbierať určitý počet ľudí... Taktiež plánik hradu je za príplatok. Taktiež by som uvítala menšie ceny za vstup do ďalších expozícií, pretože ak si zvolíte okruh a potom chcete ísť do ďalších tak skoro zaplatíte take vstupné ako za iný okruh.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi Andrea C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie