Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Malá strana
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Najkrašia je Malá Strana

Malá Strana je úžasná. Krásne uličky na prechádzky. Blízkosť pamiatok. Veľa podnikov, aj keď... viac informácií

Recenzované: 23. júna 2020
Svenicek
Malostranská Beseda - Jan Saudek /„85“ /Život

V půvabných prostorách podkroví Malostranské Besedy výstava fotografií Jana Saudka při příležitosti... viac informácií

Recenzované: 14. júna 2020
Tanjakosinova47
,
Zlín, Česká republika
Prečítať všetky recenzie (4 995)
  
Recenzie (4 995)
Filtrovať recenzie
4 995 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3 387
1 428
165
10
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3 387
1 428
165
10
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
7124 995 recenzií
Recenzované: 26. októbra 2017

Malá strana je snáď najromantickejšie miesto v Prahe. Rozhodne stojí za návštevu a prechádzku po uličkách tej to časti Prahy.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi JOZEF G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Ideálne miesto na večernú, romantickú prechádzku poprípade na posedenie na terase pri pive či víne ... potulkami na malej strane prídete až k hradu, a prejsť sa môžete aj okolo vinice, ktorá sa rozprestiera v jeho tesnej blízkosti

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Mmarikaap.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

Mám tu svoj obľúbený obchodík kam chodím a vždy sa tam rada vraciam. Praha je čarovná a aj táto "ulička" .

Dátum zážitku: november 2015
2  Poďakujte používateľovi Alex29_90_13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Mala strana je kus historickeho jadra Prahy, ktore svojou atmosferou vyraza dych. Vsetko je dychajuce historiou a ohromuje svojou starobylostou.

Dátum zážitku: august 2016
1  Poďakujte používateľovi lubco2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Male a uzke ulicky na vas dychnou historickou atmosferu. Po tom co si projdete tyto dominanty Prahy , nebudete chtit jit pryc z centra.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi jansz2019.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie