Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Karlův most
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Pekný most

Jedna z hlavných turistických miest v Prahe je aj Charles Bridge Karlov most. Aj naše kroky sem... viac informácií

Recenzované: 18. augusta 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Predĺžený víkend

Praha ako vždy nesklamala, vyborná strava milí ĺudia , počasie bolo nádherné , dalo sa chodiť po... viac informácií

Recenzované: 7. augusta 2020
Sunshine00648081492
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (72 274)
  
Recenzie (72 274)
Filtrovať recenzie
72 272 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
47 067
19 090
5 200
676
239
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
47 067
19 090
5 200
676
239
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
717672 272 recenzií
Recenzované: 5. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Nejkrasnejsi misto na prochazku kdyz ae stmiva a neni tolik lidi na moste.Po romanticke prochazce je nejlepsi navstivit male restarace u Karlova mostu.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Stanislav P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekná stavba. Tiež odporúčam ísť pozrieť skoro ráno alebo neskoro večer, pretože v hlavnom čase je to tam naozaj natrieskané.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi Andrea C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. februára 2018

Hudobníci, maliari, krásny výhľad na Pražský hrad, potrebné si vziať pohodlnú obuv a určite využijete fotoaparát. V blízkosti starého centra mesta. V okolí plno tuzemských reštaurácii.

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi 779katar_nah.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2018

Nádherný výhľad, ktorý si zamilujete ako za dňa tak i v noci. Odporúčam navštíviť mimo turistickú sezónu.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi Flyer755538.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. februára 2018

Po tomto moste je najkrajšia prechádzka vo večerných hodinách. Staroveké pouličné lampy keď sú rozsvietené tomu dávajú v tme takú zaujímavú atmosféru. Romantika, zimomriavky, a údiv vás určite neminie. Cez deň tam stretnete pár umelcov, maliarov, karikaturistov, a muzikantov (niečo podobné ako v Paríží pri rieke Seine).

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi truckfemale.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie