Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Praha
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Karty”
Recenzia Petrinsky Terasy

Petrinsky Terasy
Na pozícii č. 1 206 spomedzi 6 585 Reštaurácie v Prahe
Kuchyňa: České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa
Možnosti stravovania: Rezervácie
Štvrť: Praha 1 (Centrum mesta)
Zrecenzované: 16. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Hezke misto k posezeni a příjemnému obedu. Ceny v restauraci nejsou nejmensi, obsluha je v celku v pohode... ale velky šok nastane pri placeni. Je 21. stoleti a neda se v restauraci platit kartou. Litat po Petříně aby clovek mohl vybrat a zaplatit ucet je opravdu k nezaplaceni!

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi danielcR5543WF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (185)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15185 recenzií

Zrecenzované: 15. septembra 2019

Jedlo v pohode ale neda se platit kartou na tak velkou restauraci s cenami, krere nejsou druha cenova. A bankomat tady neni. Velke minus

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi Jaro85.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. marca 2016 cez mobilné zariadenie

Chodim sem casto, kdyz jdu se psem na vychazku.Jelikoz je to tak v pulce Petrina, prijemna restaurace s krasnou vyhlidkou. Obsluha vzdy pozorna a prijemna i kdyz vi ze jsem cech. Jidlo vzdy slusne pripraveno. Jedine co kazi celkovou krasu restaurace jsou segway...

Dátum návštevy: marec 2016
Poďakujte používateľovi danielcR5543WF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 7. septembra 2019

Dátum návštevy: júl 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. apríla 2019

Dátum návštevy: apríl 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Navštívili ste Petrinsky Terasy? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu