Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Odporúčame”
Recenzia U Parlamentu

U Parlamentu
Na pozícii č. 304 spomedzi 6 223 Reštaurácie v Prahe
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa, Rodiny s deťmi
Možnosti stravovania: Raňajky, Obed, Večera, Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 17. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Uplne najviac TOP ! Pristup,personál,zabava,JEDLO... nemame čo vytknúť, zajtra ideme znova! ❤treba navštíviť a zažiť ...

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi MalvinaM73.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (2 786)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

6102 786 recenzií

Zrecenzované: 10. januára 2018

Reštaurácia blízko stanice metra. Veľmi príjemná obsluha, tradičná česká kuchyňa, jedlá vynikajúce, nebol problém ani s bezlepkovým jedlom. Pri ďalšej návšteve Prahy sa sem určite vrátim

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Jarmila V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. októbra 2017

Hneď pri príchode nás personál veľmi milo privítal a našiel miesta. Jedlá, ktoré sme si objednali, boli skutočne lahodné a zasýtili naše hladné žalúdky. Personál je veľmi milý a starostlivý, ktorý dodáva príjemnú atmosféru, kde sa cítite ako doma.

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi AdaZleh.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Kto má rád tradičnú českú kuchyňu s pivom točeným na hladinku tak tu si pochutite jak na jedle tak na pive. Milý persinál. Odporúčam.

Dátum návštevy: marec 2017
Poďakujte používateľovi milo_h655.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. augusta 2016

Počas posledných 2 rokov som tu jedol 7x, naposledy 28 a 29.8.2016. Rýchla a milá obsluha. Vedeli vysvetlit jedla, ich pôvod a pripravu, chutne české jedla a dobre pivo. O dobrej povesti svedčí aj rad ludi, čakajúcich na uvoľnenie stola. Obsluha si organizuje hostí a snaží sa usadiť a obslúžiť co najviac ludi. Pri nasledujúcej návšteve Prahy určite prídem znovu. Odporuc

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi dodor411.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli U Parlamentu, si pozreli aj

 

Navštívili ste U Parlamentu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu