Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelý večer s priatelmi”
Recenzia SaSaZu

SaSaZu
Na pozícii č. 152 spomedzi 6 368 Reštaurácie v Prahe
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Ázijské, Európske, České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa, Špeciálne príležitosti, Romantické, Veľké skupiny, Barové prostredie, Obchodné stretnutia
Možnosti stravovania: Raňajky, Večera, Otvorené do neskorých nočných hodín, Obed, Donášková služba, Rezervácie
Štvrť: Holešovice
Zrecenzované: 14. júna 2018

Prvá návšteva v SaSaZu a bola to pecka. Skvelá niekoľkochodová večera, profesionálny servis, výborné víno a nezabudnutelný zážitok...
Doporučujem!!!

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Hugo_vk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu.Zodpovedané: 21. júna 2018
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení, velmi si toho vážíme. Rádi slyšíme, že jste si večeři náležitě užili a budeme doufat, že Vás opět brzy uvidíme.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (1 518)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

151 518 recenzií

Zrecenzované: 1. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Úžasný podnik s koncepciou, ľudmi ktorí žijú filozofiou podniku! Gurmánsky kulinársky zážitok. Kúsok autentickej Ázie v Európe vďaka Sasazu. Obsluha úžasná, konkrétne Diana zo Slovenska nam neuveriteľne spríjemnila vecer v duchu Sasazu!!! Poradila a sprijemnila zároveň! Vďaka Sasazu! Vďaka Praha!!! C U next year! Katarina & Milena ( sisters together forever) (;

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi SlovakiaKatarina.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu.Zodpovedané: 5. septembra 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaši milou recenzi. Jsme rádi, že jste si večer v naší restauraci náležitě užili. Vaše komplimenty vyřídím i kolegyni Dianě, kterou Vaše recenze určitě potěší. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Po vstupe do restauracie Vas ocari uzasna atmosfera. Jedla vynikajuce, zazitkova kuchyna plna uzasnych chuti. Mierne ma sklamalo jedlo "Rostena 7+5 asijskych koreni" rostena sa mi zdala mi sucha. Urcite doporucujem "Bang Chang Krevety", polievku "Yam Yam", "Bombajske kure na masle" a "Krupava kachna v kamenne peci". Obsluha bola vyborna, hned sa nas spytala ci sme prvykrat a vsetko nam vysvetlovala, odporucam sa pytat co mozete od jedla ocakavat este pred objednanim a nechat si odporucit. Porcie su zazitkove, t.j. mensie aby sa par najedol potrebujete min. 5-6 jedal. Navstevu urcite odporucam, splnila nase ocakavania

Dátum návštevy: máj 2017
Poďakujte používateľovi GoPlaces693391.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. decembra 2016

Táto reštaurácia ma veľmi prekvapila v dobrom slova zmysle. Vedela som,že je to thajská reštaurácia, nikdy som v takej reštaurácii nebola, takže to bolo niečo nové. Hneď keď sme vošli nám učarilo prostredie, veľmi pohodové a pekné. Čašník sa nás najskôr opýtal, či sme prvýkrát v takej reštaurácii a teda nám všetko vysvetlil, koľko chodov je akurát a že radšej potom neskôr doobjednať, povedali nám,ktoré jedlo sa je rukami a ktoré paličkami..rovnako nám odporučil jedlá,ktoré boli naozaj výborné..Je možnosť jedlo aj zdieľať pri stole, takže nám každý chod rozdelili na počet ľudí a fakt sme toho veľa poskúšali a všetko bolo veľmi chutné, zážitok v ústach ako sa hovorí :) Táto reštaurácia je aj v Bratislave, keby niekto chce vyskúšať a má to bližšie. Určite odporúčam!

Dátum návštevy: december 2016
Poďakujte používateľovi macka2004.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZuRestaurant, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu.Zodpovedané: 15. decembra 2016
Prekladač Google

Dobrý den,

velmi Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že se Vám u nás v restauraci líbilo a že jste byli spokojeni. Náš personál se snaží zákazníkům vyjít vstříc, novým zákazníkům ukázat, jak to u nás chodí a doporučit nejvhodnější jídla. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Vytecne asijske fusion menu, kvalitni obsluha a trendy atmosfera. Vyjimecky podnik na prazske pomery. Lokalita je des, ale to je snad jedina slabina

Dátum návštevy: september 2016
Poďakujte používateľovi Michaellewise.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli SaSaZu, si pozreli aj

 

Navštívili ste SaSaZu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu