Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Treba navštíviť ”

Klášterní šenk
Na pozícii č. 195 spomedzi 6 180 Reštaurácie v Prahe
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Európske, České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Miestna kuchyňa, Rodiny s deťmi
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Večera, Rezervácie
Štvrť: Praha 6
Zrecenzované: 30. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Vynikajúce jedlo, tradičná česká kuchyňa, skvelé pivo, milá obsluha. Odporúčam rezervovať stôl vopred.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi L9450GKmonikam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (493)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26493 recenzií

Zrecenzované: 11. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Vyborne jedlo, lokálne pivo, solídna obsluha. Doporučujem navštíviť. Treba si radšej vopred rezervovať stôl.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi Juraj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. mája 2017

Štýlová reštaurácia s výbornou kuchyňou, milým personálom, útulným prostredím, širokým výberom jedál a výborným pivom.

Dátum návštevy: október 2016
Poďakujte používateľovi Mimi382.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Restaurace je v krasnem prostredi Brevnovskeho klastera. Parking pri ruce, bezbarierovy pristup, utulny interier. Jidlo i piti dobre, obsluha ok. Vyzkousime radi znova.

Dátum návštevy: marec 2017
Poďakujte používateľovi Tom-CZ-8.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. augusta 2016

klasická staročeská kuchyně s prvky moderní gastronomie, výborné pivo. Při plné restauraci obsluha trochu nestíhá.

Dátum návštevy: august 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi petrrautik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Klášterní šenk, si pozreli aj

 

Navštívili ste Klášterní šenk? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu