Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 16:00 - 22:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Báť sa budete veľmi ale je to super !

Aj keď sme sa na začiatku veľmi bali, personál bol taký milý že nás presvedčil aby sme zvolili... viac informácií

Recenzované: 24. augusta 2019
EvaB4005
cez mobilné zariadenie
Eva S.

Odporucam navstivit kazdemu cloveku ktory chce zazit velky adrenalin, uz sme to chceli vzdať ale... viac informácií

Recenzované: 29. júla 2019
Eva S
Prečítať všetky recenzie (851)
  
Recenzie (851)
Filtrovať recenzie
851 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
788
55
3
1
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
788
55
3
1
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
611851 recenzií
Recenzované: 24. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Vrelo odporúčam pre každého fanúšika hororu a adrenalínu. Je to pecka a úžasná zábava pri ktorej vám vyskočí tep :)

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi FuriosoK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Vybrali sme sa sem s priateľom a kamarátom ako najväčší hrdinovia, ze sa báť nebudeme. Teda hlavne chlapi, ja som mala iste pochybnosti.
Hneď pri vstupe, ked sme zistili ze sa to cele odohráva v úplnej tme, padla nam sánka. V momente začala pracovať hlava na plne obrátky, človek racionálne neuvažuje a aj ked sa nechce báť, boji sa. Veľa robi “ davová psychóza” začne jeden a druhy pokračuje. Naozaj velmi intenzívny zážitok, so zistením a poučením ze ked je človek v tme nezmôže nic, a je stratený.
Odporúčam každému kto ma rad množstvo adrenalínu a chce zažiť ten ozajstný “Escape”. Naozaj skvelý zážitok.

Dátum zážitku: január 2018
1  Poďakujte používateľovi Scenic752087.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 4. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. februára 2020

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jakub L, Manager v zariadení Thrill Park.Zodpovedané: 18. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jakub L, Manager v zariadení Thrill Park.Zodpovedané: 18. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie