Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 154)
Filtrovať recenzie
3 154 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 964
1 030
143
12
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 964
1 030
143
12
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
163 154 recenzií
Recenzované: 20. mája 2019

Hotel svojim umiestnenim a servisom splna poziadavky, ake som mala.
MHD bola dostupna a servis taxi sluzieb tiez, vyhovujuce bolo, ze tuto sluzbu zabezpecovala reepcia. Ranajky splnali standart kontinentalnych ranajok.

Dátum pobytu: máj 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
Poďakujte používateľovi NorthStar46256908144.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MiaR885, Guest Relations Manager v zariadení Park Inn Hotel Prague.Zodpovedané: 16. júna 2019
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za váš nedávný pobyt v hotelu Park Inn Prague a za skvělé hodnocení. Jsme rádi, že se vám u nás líbilo a těšíme se opět brzy na vaši příští návštěvu,

S přátelským pozdravem,
Mia

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Krásny, tichý, moderný hotel, s veľmi príjemnými službami. Napriek tomu, že hotel je blízko k historickému centru, je v pomerne tichej lokalite. Po zatvorení okien ani neveríte, že ste v Prahe. Mali sme izbu na 5. Poschodí, odkiaľ je nádherný výhľad. Náš apartmán bol naozaj priestranný, s veľkou terasou. Dobre vybavený s dostatočne veľkým priestorom pre odkladanie všetkého oblečenia, aj kufrov. Za rohom nájdete Tesco a detské vonkajšie ihrisko. Za 3 minúty ste na električkovej zastávke, lístky si však kúpte radšej rovno na recepcii hotela. Za zastávkou je Vltava. Popri nej sa dostanete priamo ku Karlovmu mostu, k Vaclavskému námestiu... V hoteli ponúkajú raňajky s veľmi dobrým výberom. Oceňujem najmä, že v deň odchodu je check out do 12:00 a v garáži môžete parkovať do 15:00 :-).

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
2  Poďakujte používateľovi LuciaR2868.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Stanislav R, Guest Relations Manager v zariadení Park Inn Hotel Prague.Zodpovedané: 11. októbra 2018
Prekladač Google

Drahá Licia,
mnohokrát děkujeme za váš krásný komentář a za 5* hodnocení.
Velmi nás těší, že se vám u nás líbilo a že vše proběhlo perfektně.
Budeme velmi rádi, pokud si i při příští návštěvě opět vyberete náš hotel.
S přátelským pozdravem,
Standa.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. januára 2017

Nemám žiadnu výhradu. Personál je milí a ústretový. Ubytovanie a raňajky na úrovni. Všade je čistota. Z hotela do centra mesta je dobrá dostupnosť električkou. Toto je skvelé miesto na pobyt v Prahe..

Dátum pobytu: január 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Park Inn by Radisson Hotels
Poďakujte používateľovi Peter Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Eva N, Guest Relations Manager v zariadení Park Inn Hotel Prague.Zodpovedané: 11. januára 2017
Prekladač Google

Milý pane Peter.
Moc vám děkujeme za váši návštěvu a za výborné hodnocení, které jste o nás napsal: Park Inn Prague - "skvelé miesto na pobyt v Prahe!" Užasné! Jsem ráda, že jste si svůj pobyt užil a těším se spolu se svými kolegy zase někdy brzy nashledanou.
S přátelským pozdravem
Eva

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

S manželkou sme si tu zajednali ubytovanie. Hotel je perfektný a v super polohe. Všetko máte poruke či už pešo alebo j električkou. Personál je super naozaj velmi super. Všetko čo sme potrebovali vybavili a zariadili takmer na počkanie. Raňajky a večeru môžem len chváliť. Parkovanie je za poplatok ale kde v Prahe zaparkujete zadarmo... no nikde. Izba super veľká a priestranna. Nakoľko máme drobca a kočík super vážne. Myslím si že nemôžem nič zlé povedať. Ak si praje niekto kvalitné služby vrelo odporúčam. Určite sa tam vrátim s rodinkou.

Ein Super Hotel INN! Das Personall ist sehr perfect und behilflich. Alles was mann braucht wird rukzuk erledigt. Fruschtuck und Abendessen perfeckt und lecker sehr. Die Zimmer war sehr gros und schon. Parkplatz must mann betzahlen aber wo inn Praha ist es um sonst...
Ich werde es beschtimt noch mall besuchen mit meine Familie.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Quest652028.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Eva N, Guest Relations Manager v zariadení Park Inn Hotel Prague.Zodpovedané: 25. októbra 2016
Prekladač Google

Milý Ján.
Děkujeme velice, že jste si vybrali pro váš nedávný pobyt právě hotel Park Inn Prague. Děkujeme také za skvělé hodnocení, těší nás, že jste si to tu užili a že vám u nás chutnalo :-). O váš komentář se ráda podělím s kolegy a kolegyněmi, věřím, že jim vaše pochvala udělá radost. V hotelu dbáme na nejlepší servis pro naše hosty poskytovaný vždy s ochotou a s úsměvem.
Těšíme se na vaši příští návštevu.
S přátelským pozdravem
Eva

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. augusta 2016

V tomto hoteli sme strávili krásny predlžený víkend a boli sme nadmieru spokojní. Hotel sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite, je veľmi príjemný, izby sú krásne a moderne zariadené.
Taktiež sme boli veľmi spokojní s personálom, ktorý bol veľmi milý a ústretový voči všetkým našim požiadavkám.
Tento hotel vrelo odporúčam =)

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Exploration663698.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie