Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Regiojet
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Zklamani

Dnes s sem cestovala s pritelem a skoro 3letym ditetem, listek sme si zakoupili predem a byli v... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
948marsib
,
Studenka, Česká republika
Obsluha

Dnes som cestovala s po dlhej dobe vlakom RJ z Brna do Bratislavy. Najprv som bola veľmi príjemné... viac informácií

Recenzované: 20. februára 2020
252laurai
Prečítať všetky recenzie (856)
  
Recenzie (856)
Filtrovať recenzie
856 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
276
109
40
85
346
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
276
109
40
85
346
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
6772856 recenzií
Recenzované: 13. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Dobrý Deň
Chceli by sme vyjadriť našu osobnú vďaku stewardke z vlaku dňa 13.2.2018 smer Liptovský Mikuláš do Popradu. Z vagónu číslo 4. Pani stewardka bola veľmi zdvorilá, milá a spríjemlia nám cestu - najmä kávou a koláčmi.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi MichaelaD671.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. februára 2018

Listky na vlak Humenne-Praha predavaju vo velkom, 6 hodin pred odchodom oznamia ze bude nahradna autobusova doprava na trase Humenne-Kosice. Pritom nie je ziadna vyluka na trati, len si zmysleli ze sa im to oplati viac. Ze clovek kupuje listok cim blizsie kvoli tomu aby nemusel prestupovat s batozinou ich neserie. Naposledy... zrejme bezna obchodna politika.

Dátum zážitku: február 2018
3  Poďakujte používateľovi Quest664111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. januára 2018

17.1.2018 som si cez portál regiojet kupovala spiatočné lístky do prahy v hodnote 78 €. Úhrada kartou za lístky sa mi však pripočítala ako kredit, čo som si nevšimla, ani som o tom nebola upovedomená žiadnou e-mailovou správou. Nič mi neprišlo, ani to, že moja rezervácia prepadla, pretože lístky neboli uhradené. Z účtu mi odišlo 78 €, teda som vec považovala za vybavenú. V živote som nemala v úmysle vytvárať si v regiojete nejaký kredit, chcela som len zaplatiť lístky, čo som aj spravila. Vo vlaku vyšlo najavo, že vlastne nemám lístky uhradené, mám len akýsi kredit, a steward mi chcel nanútiť, aby som si kúpila ďalšie lístky a odmietol mi to uhradiť z kreditu. V Pardubiciach hodinu pred Prahou nás (mňa a moju mamu) dal steward vyviesť z vlaku 4-mi po zuby ozbrojenými príslušníkmi českej štátnej polície. 5 dní dozadu som písala sťažnosť na centrálu, do dnešného dňa mi nikto neodpovedal. Že si spravili neskutočnú a nechutnú hanbu pred ostatnými cestujúcimi, keď dali vyviesť z vlaku dve slušné ženy po zuby ozbrojeným komandom, ma môže len tešiť. V živote nevkročím do Regiojetu (s lístkom ani bez neho). Toto nie je vtip, stalo sa nám to minulý víkend.

Dátum zážitku: január 2018
6  Poďakujte používateľovi GalinaG336.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Prvýkrát som sa rozhodol cestovať z Bratislavy do Prahy a späť vlakom. Vybral som spoločnosť Regiojet. Som milo prekvapený. Výborná cena lístka. Veľmi slušný a milý personál. Čisté vagóny a aj toalety. Bez meškania. Možno by som trochou zvažoval kvalitu stravy, ale možno je primeraná cene. Držím spoločnosti palce.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi 274milanh.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. septembra 2017

Nejhorsi je ze kdyz chcete si rezervovat místo pro pár, tak nemate šanci. Druha stránka a to horší, je ze jinou spolecnosti jet neni mozne a to se rika demokracie ??? Proc? Autobusy dotované a neudržované. Aby aspon pred jízdou zametli podlahu??

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Michal A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie