Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Romantická večera”
Recenzia V Zátiší

V Zátiší
Na pozícii č. 41 spomedzi 6 572 Reštaurácie v Prahe
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 41 USD - 61 USD
Kuchyňa: České
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Romantické, Miestna kuchyňa, Špeciálne príležitosti, Obchodné stretnutia
Možnosti stravovania: Večera, Obed, Raňajky, Otvorené do neskorých nočných hodín, Donášková služba, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Reštauráciu V Zátiší odporúčam každému kto miluje dobré jedlo a víno.
Ja som tam oslavovala s priateľom jeho narodeniny a bolo sme nadšený.
Mali sme 5 chodové degustačné menu, ktoré bolo výborné.
Personál bol veľmi milý a profesionálny.
Odchádzali sme z tejto reštaurácie viac ako spokojný. ☺

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi Raduska176.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (2 307)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

152 307 recenzií

Zrecenzované: 1. februára 2018

Tato restaurace dluhodobe patri mezi ti nejlepsi. Kazde z servirovanych jidel je hlediska chuti a estetiky na taliri zazitkem. K degustacnimu menu doporucuji i vina ktere obsluha umi odborne poradit. Urcite tam jeste prijdu!

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi Slawomir L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Libor_Pavlicek, Manažer v zariadení V Zátiší.Zodpovedané: 27. februára 2018
Prekladač Google

Dobrý den Slawomir L,

Děkujeme za návštěvu a skvělý komentář na TA. Vždy nás potěší, když o nás pokojený host napíše, že patříme dlouhodobě k tomu nejlepšímu v Praze, děkujeme :) Určitě se na Vaši další návštěvu budeme těšit.

S pozdravem,
Libor

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Zaujímavo ponate výborne jedlo (Najviac nás oslovilo vandali) s výborným a príjemným personálom. Určite sa ešte vrátime :)

Dátum návštevy: február 2017
1  Poďakujte používateľovi berenhuan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 23. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: júl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Libor_Pavlicek, Manažer v zariadení V Zátiší.Zodpovedané: 24. júla 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. apríla 2019

Dátum návštevy: apríl 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Libor_Pavlicek, Manažer v zariadení V Zátiší.Zodpovedané: 22. apríla 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli V Zátiší, si pozreli aj

 

Navštívili ste V Zátiší? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu