Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (643)
Filtrovať recenzie
643 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
400
193
40
5
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
400
193
40
5
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
611643 recenzií
Recenzované: 8. februára 2018

V tomto hoteli sme strávili 2 noci s raňajkami a za ten čas sme nenašli jedno negatívum, práve naopak, hotel si zaslúži iba slová chvály :-) ide o útulný, takmer rodinný hotel, ktorý evidentne nedávno prešiel rekonštrukciou a je veľmi príjemne vydizajnovaný. Izba bola vybavená všetkým potrebným, dokonca je možné zadarmo si doplniť kávu a čaj, keď miniete zásoby na izbe. Vynikajúce odhlučnenie od ulice, geniálne postele, zatiaľ sme sa nikde takto dobre nevyspali. Ocenili sme tiež výborný výber jedál na ranajky, s tým, že všetko sa priebežne dopĺňa aj niekoľkokrát. Na záver musím vyzdvihnúť priateľský a usmievavý personál hotela v akúkoľvek hodinu, čím je tento hotel jednoznačnou voľbou pre nás aj pri ďalších návštevách Prahy :-)

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
1  Poďakujte používateľovi Mon B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. decembra 2017

Vynikajúca poloha, blízko do centra, pekné a priestranné izby a veľmi ochotný personál - špeciálne p.Hoša nám vždy so všetkým pomohol :) Parkovanie kúsok od hotela za celkom prijateľnú cenu (20eur)
Ako mínus vidíme asi len slabší výber na raňajkách.

Celkovo ale veľmi príjemná atmosféra, s ničím nebol problém a určite sa radi vrátime!

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Katy216.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. decembra 2016

Vynikajúca poloha za rohom Václavského námestia, veľmi milý personál, izba priestranná čistučká, moderne, vkusne, funkčne zariadená vrátane trezora či rýchlovarnej konvice s kávou a čajom. Výhľad z 6. poschodia na Prahu nádherný. Wi-fi bez problémov. Raňajky veľmi chutné, dostatok všetkého na výber, domáca bábovka výborná. Nie je dôvod sa sem nevrátiť.
Z negatív iba drobnosti typu: chýbal obuvák, niečo na očistenie topánok, v kúpeľni veci na odlíčenie pre ženy. Pre nás dlháňov trošku menšia posteľ a iba jeden vankúš. Keďže hotel je nový, toto sú iba podnety na doladenie, nie dôvody na zhoršenie pocitu a hodnotenia.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi mat0J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia HotelSalvator, Ředitel prodeje v zariadení Salvator Boutique Hotel.Zodpovedané: 12. decembra 2016
Prekladač Google

Dobry den,

mnohokrát děkujeme za Vaše krásné hodnocení.
Velmi si ceníme Vaší chvály a zároveň děkujeme za podněty pro zlepšení.
Pracujeme pilně, abychom poskytli co nejlepší služby a pohodlný pobyt pro každého hosta.

Těšíme se brzy na viděnou!
S pozdravem,

Stáňa Dobrá - sales manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. októbra 2016

Hotel je novo otvorený a musím uznať, že je veľmi pekný! izba bola priestranná, moderná, pohodlná a príjemná. Personál bol veľmi ochotný a ústretový. Za výhodu môžem označiť, že hotel disponuje vlastnou reštauráciou a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je wi-fi pripojenie, minibar a Tv.

Dátum pobytu: október 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Zaneta90.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia HotelSalvator, Ředitel prodeje v zariadení Salvator Boutique Hotel.Zodpovedané: 17. októbra 2016
Prekladač Google

Dobrý den,

velmi děkujeme za úžasnou recenzi plnou chvály.
Naším cílem je pohodlí našich hostů a nejlepší servis. Je nekonečně potěšující vědět, že jsme splnili Vaše očekávání.

Těšíme se brzy na shledanou v Salvator Boutique Hotelu!
S pozdravem,

Stáňa Dobrá
Salvator Hotels & Apartments

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 23. februára 2020

Dátum pobytu: január 2020
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie