Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 21:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Jednoduse genialni

Naprosto uzasne obe hry,napínavé, plne adrenalinu,pan majitel uzasne vse vysvetli ,moc... viac informácií

Recenzované: 10. septembra 2020
JanaF667
Najlepšia únikovka!

Jednoznačne najlepšia únikovka v Prahe, akú som kedy zažila! Premyslená, nápaditá, zábavná a... viac informácií

Recenzované: 8. septembra 2019
domiikovac
Prečítať všetky recenzie (199)
  
Recenzie (199)
Filtrovať recenzie
199 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
197
1
0
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
197
1
0
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
712199 recenzií
Recenzované: 2. marca 2018

Zvládli sme to! Skvelá zábava a napätie, úžasne prepracované, skvelý interiér. Veľmi milý roommaster.

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi Lenka S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. februára 2018

Naprosto perfektní únikové hry - jak Profesorova laboratoř, tak Únik z baru. Super zpracování, úkoly na sebe logicky navazují, perfektně propracované prostředí nabité nejmodernějšími technologiemi. Po skončení hry nás autor provedl znovu a vysvětlil, jak místnosti sestavil a vybavil.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi JanP3955.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. novembra 2017

Hrali jsme ve 3 lidech a testovali novy scenar "Escape bar". Ja osobne hral vubec poprve a je mi jasne, ze jednoznacne ne naposledy. Skvela zapletka, kdy je clovek opravdu ponoreny do pribehoveho sveta. Napadite hadanky, propracovane a prekvapive rozsahle prostredi a ke konci dost adrenalin! Nelze nic jineho, nez vrele doporucit...

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi DayTrip462239.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. októbra 2016

Mame za sebou uz vice unikovek a jednim slovem musim rict, ze tahle byla jednoznacne nejlepsi !!! Super pribeh, zvraty, ruzne hadanky a rebusy ... proste bomba !

Dátum zážitku: apríl 2016
Poďakujte používateľovi michalk721.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Kedze to bola nasa prva escape hra, ocakavania boli velke. Do posledneho bodu sa nam vsetky naplnili. Profesorova pracovna je velmi autenticka, plna vybornych hlavolamov, ktore vas kompletne dostanu do varu. Uz davno sme sa tak dobre nezabavili. Pociti radosti a euforie trvali este dlho po skonceni hry.
Odporucame tuto hru uplne kazdemu bez rozdielu na vek.

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi Fearless653359.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie