Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Techmania Science Center
Dnes otvorené: 8:30 - 17:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Skveleee

Ak ste boli v Plzni a nenavstevili ste toto miesto, tak ste urobili obravsku chybu. Super aktivity... viac informácií

Recenzované: 2. januára 2020
PepaR_13
,
Ružomberok, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Dobrá volba

Super strávený čas s deťmi hlavne v zlom počasí. Velavriznych atrakcií . Pekne a čisté... viac informácií

Recenzované: 17. septembra 2018
peter7922016
,
Spišská Nová Ves, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (156)
  
Recenzie (156)
Filtrovať recenzie
156 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
96
45
7
8
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
96
45
7
8
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38156 recenzií
Recenzované: 7. novembra 2017

Na prostoru drivejsi vyrobniích casti podniku Skoda as se nachazi uchvatna exposice vsech ruznych oboru lidske cinosti .kde se muzete seznamit nejen s historii, ale i nejnovejsimi poznatky ,Stala vystava je tematicky menena na sve isi prijdou odbornici i ti ostatni .Humornou formou zaujme deti ii predskolniho veku Doporucuji ,to v Plzni opravdu podarilo .

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi kvehavlic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Ideálne miesto pre zvedavé deti aj rodičov, veľa exponátov pochopiteľných už pre prváčikov, my sme tam strávili celý deň, len škoda že viaceré exponáty nefungovali, čo zase nie až také prekvapivé keď uvážime čo tam s nimi robili mnohé decká bez dozoru, dá sa tam aj relatívne slušne najesť v reštaurácií a nakúpiť drobne darčeky domov. Cestou tam doporučujem sa zastaviť v malej dedinke Svätý Ján pod Skalou, pútnické miesto a malý výšlap na vyhliadku stojí za to a zvládnu ho aj mrňousi.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi margar_tas2014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2016 cez mobilné zariadenie

uzasne misto, vzdelavaci program pro deti, 3D kino, jen restaurave by mohla.mit vyber zdravych jidel.pro deti a ne jen hranolky a syr ci rizek. Jinak SUPER

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi DenisaRipplova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 25. septembra 2019

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie