Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Liberec
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Pekarstvi_a_cukrarstvi_Jiri_Blaha-Liberec_Liberec_Region_Bohemia”

Pekařství a cukrářství Jiří Bláha
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Pekárne v Liberec
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 5 týždňami

Dobré pekařství s občerstvením a posezením.Pekárna je v centru Liberce, prodává svoje pekařské výrobky a je v ní i jídelna a cukrárna kde se lze občerstvit.

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
38  Poďakujte používateľovi Dan P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (15)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1515 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 19. augusta 2017

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. septembra 2016
Prekladač Google

Dátum návštevy: september 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. decembra 2017
Prekladač Google

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. júla 2017
Prekladač Google

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pekařství a cukrářství Jiří Bláha, si pozreli aj

Liberec, Liberecký kraj
 
Liberec, Liberecký kraj
 
Liberec, Liberecký kraj
Liberec, Liberecký kraj
 

Navštívili ste Pekařství a cukrářství Jiří Bláha? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu