Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Katedrala sv.Barbory

Nadherna goticko - barokova stavba, prehliadka stala za to, oltar aj anjelske varhany, treba vidiet... viac informácií

Recenzované: 11. septembra 2019
Ovecka1
Perla

Je to nádherná stavba, která je definicí této lokality. I okolí katedrály je pěkně upravené a čisté.

Recenzované: 13. augusta 2019
568igorz
,
Poděbrady, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (2 053)
  
Recenzie (2 053)
Filtrovať recenzie
2 053 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 459
494
87
11
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 459
494
87
11
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
7122 053 recenzií
Recenzované: 26. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Objekt pekny,ale zaskočilo a nahnevalo ma spoplatnenie balkónu o ktorom nas pri kúpe vstupenky nikto neinformoval a je to takto vo väčšine pamiatok v Kutnej Hore...

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Adventure703791.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Exteriér katedrály mi připomíná Bradavice z Harryho Pottera. Samotný interiér je nádherný. Doporučuji navštívit i emporu, sice se tam platí vstup extra ale výhled a pohled zhora je dech beroucím zážitkem. Připravte se na kvanta turistů všech národností...

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi luciectrnactehodruhy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Krasny pekne zdobeny kostel. Moc pekne doporucuji....Mel by navstivit kazdy pri navsteve Kutne Hory.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Radek V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Magické miesto s fantastickou energiou. Právom patrí pod záštitu UNESCO. Pri návšteve Kutnej hory ju určite nevynechajte a kúpte si kombinovanú vstupenku (treba si ju pýtať), získate lacnejší vstup do dalších pamiatok ;-)

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi SK_cestovatel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. apríla 2017

Nádherná stavba.Chrám svaté Barbory v Kutné Hoře je gotická katedrála zapsaná na seznamu Světového dědictví UNESCO. Chrám byl založen ve 14. stol.
Very Amazing place ..

Dátum zážitku: marec 2017
Poďakujte používateľovi Prague G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie