Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Kostnica

Byt v Kutnej Hore a nenavstivit Kostnicu sa neda, je to pocta obetiam morovej epidemie, kostolik je... viac informácií

Recenzované: 11. septembra 2019
Ovecka1
,
Bratislava, Slovensko
Obrovský zážitok z malého miesta

“Memento mori.” S rešpektom, ale bez zbytočného pátosu kostrovými zostatkami dekorované pietne... viac informácií

Recenzované: 16. júla 2019
InaIna133
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (3 356)
  
Recenzie (3 356)
Filtrovať recenzie
3 356 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 847
1 090
315
64
40
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 847
1 090
315
64
40
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
7123 356 recenzií
Recenzované: 27. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Zaujímavé historické miesto,kde na tak malom mieste je také množstvo ostatkov ľudských bytostí,že až ...

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Adventure703791.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Zaujímavé (skoro až bizarné) miesto. Ale pri návšteve Kutnej hory ho určite nevynechajte. Toto miesto má zvláštnu energiu. Vidieť toľko ľudských lebiek pohromade neuvidíte tak ľahko.

Ešte rada pre turistov ... určite si kúpite kombinovaný lístok a získate zľavnenú cenu na ďalšie pamätihodnosti tohto mesta.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi SK_cestovatel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi zaujímavá pamiatka, ktorá nás milo prekvapila. Určite stojí zato ju v Kútnej Hore navštiviť kedže toľko kostí pokope sa navidi ani každý den a ani na každom rohu :)

Dátum zážitku: apríl 2017
1  Poďakujte používateľovi Nikola Ť.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. februára 2017

Veľmi zaujímavá pamiatka. Len tak sa nevidí toľko kostí pokope a vystavenćh vrátane nezvyčajnćh spôsobov uloženia

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi PeterK8356.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2016

Návšteva Kostnice v Kutnej Hore dodá vášmu výletu do tohto historického českého mesta veľmi zvláštnu, priam tajomnú atmosféru s príchuťou až strachu. Obzvlášť, ak si na návštevu Kostnice vyberiete nočnú prehliadku, kde v svetle sviečok vypočujete zaujímavý výklad mnícha o tohto pietnom mieste s lebkami a hosťami 40 000 ľudí. Treba vidieť, treba zažiť!

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi jozefBA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie