Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Krásny interier”
Recenzia Café Pupp

Café Pupp
Na pozícii č. 2 spomedzi 5 Dezerty v Karlových Varoch
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 45 USD
Kuchyňa: Kaviareň
Vhodné pre: Malebný výhľad
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Malebný výhľad
Zrecenzované: 2. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme tu s priatelmi tuto sobotu okolo siedmej hodiny a velmi sa nam kavárna páčila. Káva bola super, aj torta bola skvelá. Len sme boli zarazení keď ku nám prišlo dievča a keď sme ju pozdravili, tak utiekla a o pár chvíl prišla iná obsluha a pozdravila nás po nemecky. Ako bola prekvapená, keď sme jej odpovedali po slovensky. Všetci sme sa tomu zasmiali.
Dávam štyri hvězdy, bol by som dal aj päť, keby pred nami to prvé dievča neutieklo alebo aspon pozdravilo. Neviem či zle nerozumela, ale čakal by som, že obsluha takého hotela bude zvládať hovoriť aj po nemecky.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Ambassador764225.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (623)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

48623 recenzií

Zrecenzované: 20. septembra 2017

Káva, zákusek super, ale obsluhu bych vyhodil na minutu, takto luxusní kavárna by měla mít obsluhu se základem stolování a ochotou obsluhovat.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi petrs500.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

V kaviarni sme si dali ich domacu limonadu,v kt.bolo strasne vela ladu.V ponuke pisali,ze podavana s ladom,ale necalali sme az tolko,fakt s nim nesetrili. :D Cize chut limonady sa pri tom stracala.
A zakusky neboli zle,dost velke kusy,ale cakali sme viac od tak znamej kaviarne.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi RenataD2618.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. mája 2016 cez mobilné zariadenie

Vse vyborne, od kavy (Illy) pres sladkosti az po alkohol... velmi dobry je Pupp dort s pomeranckokosovou chuti a becherovkou. Vyhlasene misto.

Dátum návštevy: máj 2016
Poďakujte používateľovi radbaj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 30. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Café Pupp, si pozreli aj

Karlove Vary, Karlovarský kraj
Karlove Vary, Karlovarský kraj
 
Karlove Vary, Karlovarský kraj
Karlove Vary, Karlovarský kraj
 

Navštívili ste Café Pupp? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu