Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvele jidlo v Jablonci”

Půlměsíc Grill a Pasta
Na pozícii č. 2 spomedzi 40 Reštaurácie v Jablonec nad Nisou
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 1 USD - 33 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Jedna z nekolika malo restauraci, kam si radi zajdeme na jidlo s rodinou nebo prateli a kam se radi vracime. Dnes podzimni poledni menu za prijatelnou cenu. Obsluha jako vzdy perfektni, rychly servis, mile jednani. Bezna nabidka jidel se vsak obmenuje velmi malo, proto po pravidelnych navstevach mame ochutnano uz temer vse. Pri navsteve Jablonce muzu doporucit.

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi michaelapP637GP.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (103)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15103 recenzií

Zrecenzované: 17. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemna a ochotna obsluha. Chutne jidlo a prijemne prostredi. Vyborne dezerty a kava. Moc jsme si to uzili.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi veronikal299.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ivo K, Vlastník v zariadení Půlměsíc Grill a Pasta.Zodpovedané: 18. septembra 2017
Prekladač Google

Dobrý den Veroniko, moc děkujeme za takhezké ocenění naší práce. Vaše spokojenost je pro nás skvělá odměna:)
Budeme se těšit na příští návštěvu.
Ivoš Konečný

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 23. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: máj 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Půlměsíc Grill a Pasta, si pozreli aj

Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
 
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
 
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
 

Navštívili ste Půlměsíc Grill a Pasta? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu