Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (26)
Filtrovať recenzie
26 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
23
3
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
23
3
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2726 recenzií
Recenzované: 7. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Dnes som sa zastavil v reštaurácií na obede a môžem iba odporučiť. Polievka dňa - rajčinová polievka, (ktorá je jednou z mojich najobľúbenejších a ak je v Menu, tak ju väčšinou vyskúšam) bola výborná a mala dostatočne hustú konzistenciu. Ako hlavne jedlo som si dal grilované morčacie prsia na bylinkovo-syrovej omacke s opekanými zemiakmi. Všetko bolo vyborne dochutene a určite sa zastavím aj nabuduce aby som vyskúšal aj iné jedla. Prostredie reštaurácie je veľmi pekne,keďže sa reštaurácia nachádza priamo v centre parku. Slečna , ktorá ma obsluhovala bola veľmi profesionálna a zároveň pôsobila veľmi priateľsky a prirodzene. Po obede mi nezabudla ponúknuť dezert ku kave, ktorý som tentokrát odmietol ale v budúcnosti určite vyskúšam . Celkovo bol môj dojem veľmi pozitívny a vidno , že majiteľ sa snaží 100% využiť tuto úžasnú lokalitu.

Dátum pobytu: jún 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi MarekH40.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Po poldnovej prechadzke Topolciankami sme skoncili v restauracii "Hradna straz". Bol to prijemny zazitok. Mila obsluha a chutne jedlo. Velmi dobra kava Reustauracia posobi cisto a utulne. Vhodna aj pre rodiny s detmi.

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi 143beatah.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2016

Veľká spokojnosť s ubytovaním, prostredím okolím a hlavne kuchyňou..., izby čisté, priestorné s pekným výhľadom. Ako vravím, najviac ma prekvapila reštaurácia, úroveň kuchyne bola na slovenské pomery dosť vysoko. Veľké plus je blízkosť zámku a krásneho parku. Vrelo doporučujem...

Dátum pobytu: apríl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
5  Poďakujte používateľovi Miroslav M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. júla 2016

Tento luxusny hotel som navstivil viackrat naposledy v juni 2016.Vzdy ziaril cistotou a perfektnym poriadkom.Personal hotela je velmi ustretovy a ochotny kedykolvek pomoct.Izby su luxusne zariadene s LCD televizorom a bezplatnym wi-fi.Restauracia je vkusne zariadena s vybornym jedlom.Obcerstvit a posediet sa da aj na vonkajsej terase.V hotely sa nachadza saunovy svet a bowlingova draha.Hotel je postaveny v blizkosti zamockeho parku,kde sa da poprechadzat a zrelaxovat.Hotel odporucam a urcite sa sem rad vratim.

Dátum pobytu: jún 2016
3  Poďakujte používateľovi cestovatel69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. februára 2016

Naozaj vynimocne prostredie.Kaplnka s jazierkom, restauracie, park.....naozaj doporucujem.Minus vsak davam za absenciu izieb s vanou a taktiez, ze pri skorom odchode (06:00) sme mali problem dostat sa von z hotela co nas zdrzalo.

Dátum pobytu: november 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Blackie7777.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie