Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Mimoriadny zážitok

Návšteva národného žrebčína bola spontánne rozhodnutie, ako sa ukázalo, správne. Po dobrom obede... viac informácií

Recenzované: 30. septembra 2018
Eschi E
Chov Lipicanov

Vstupné 2€. Možnosť prehliadky bez sprievodcu. Žrebčín plný koní či už Lipicanov alebo Slovenských... viac informácií

Recenzované: 29. augusta 2018
Korbal
,
Skalica, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (6)
  
Recenzie (6)
Filtrovať recenzie
6 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3
1
2
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3
1
2
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
166 recenzií
Recenzované: 30. septembra 2018

Návšteva národného žrebčína bola spontánne rozhodnutie, ako sa ukázalo, správne. Po dobrom obede sme sa rozhodli využiť krásne jesenné počasie. Areál sme si prešli bez sprievodcu. Koníky boli nádherné a bolo vidieť, že je o ne príkladne postarané. Celý areál bol udržiavaný, o nádherných muškátoch nehovoriac. Radi sa sem vrátime a využijeme aj služby sprievodcu, aby sme sa dozvedeli čo najviac.

Dátum zážitku: september 2018
Poďakujte používateľovi Eschi E.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Vstupné 2€. Možnosť prehliadky bez sprievodcu. Žrebčín plný koní či už Lipicanov alebo Slovenských plnokrvníkov. Trvanie prehliadky cca 20 min.

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi Korbal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. mája 2017

Náš národný žrebčín je prekrásnou ukážkou starostlivosti o kone. Dokonca sa v ňom nachádza aj kôň, ktorý bol darovaný kráľovnej Alžbete II. pri príležitosti jej návštevy.

Dátum zážitku: máj 2017
1  Poďakujte používateľovi Barbora S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 8. augusta 2018

Dátum zážitku: júl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. mája 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum zážitku: máj 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie