Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (15)
Filtrovať recenzie
15 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
5
9
0
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
5
9
0
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51015 recenzií
Recenzované: 4. júla 2016

Tento penzion navstevujeme pravidelne kazdy rok. Je to velmi utulny penzion, kde pracuje sam pan majitel. Je velmi ochotny a mily. Izby su male ale vzdy ciste, kazda izba ma balkon. Penzion odporucam nenarocnym cestovatelom, ktori chcu len prespat. Ranajky su ako od babicky, velmi chutne. Poloha je super, blizko stanice a zubacky, avsak trochu nebezpecne pre pesich, nakolko musite ist po ceste, k penzionu nevedie chodnik pre chodcov. My sa sem vzdy radi vraciame.

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi danielasebekova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. augusta 2015

Penzión sa nám veľmi páčil. Pán majiteľ bol strašne milý, prišiel po nás autom, keď sme mu zavolali, že to nevieme v Štrbe nájsť. Medzi malé chybičky patrilo chýbajúce wifi pripojenie na izbe, pričom tam byť malo podľa ich internetovej stránky, a nefunkčnosť satelity - na izbe sa nedala sledovať televízia.

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi AdriZLima.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 19. marca 2019

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. apríla 2016
Prekladač Google

Dátum pobytu: marec 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. apríla 2014
Prekladač Google

Dátum pobytu: február 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie