Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (42)
Filtrovať recenzie
42 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
29
10
2
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
29
10
2
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71242 recenzií
Recenzované: 3. marca 2018

Ubytovanie v tomto penzióne maximálne odporúčam. Aparmány super. Spoločenská miestnosť v pohode aj s vybavenou kuchyňou. Dokonca aj malý wellnesik tam je :).
Nie je čo vytknúť. Chceli sme tam ísť aj toho roku na Veľkú noc, ale škoda, že je to obsadené. Ale určite sa tam vrátime....:)

Dátum pobytu: apríl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Exploration661769.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie v čistej krásnej priestrannej izbe, musel by som tam žiť aspoň rok aby som našiel nejaké nedostatky. Wellnes som nestihol vyskúšať aj napriek tomu, že mi išli v ústrety môjmu časovému rozvrhu. Parkovanie bez prekážok, tiché prostredie, už len mať viacej dovolenky aby sa tam dalo vrátiť. Ďakujem Vám.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a sólo
Poďakujte používateľovi Tomas K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Julius Z, Owner v zariadení Penzion Zet.Zodpovedané: 6. februára 2018

My ďakujeme! A prajeme všetko dobré.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. novembra 2017

Príjemné a tiché prostredie penziónu s vlastným parkoviskom. Pekná a čistá izba s veľmi pohodlnou posteľou. Útulný malý wellness. Kuchynka so všetkým potrebných vybavením a spoločenská miestnosť. Ochotná slečna, ktorá nás ubytovávala.

Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Sightseer738967.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Julius Z, Majiteľ v zariadení Penzion Zet.Zodpovedané: 6. novembra 2017

Veľmi pekne ďakujeme za potešujúce a motivujúce slova. Prajem všetko dobre na ďalšich potulkách Slovenskom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

S ubytovaním sme boli veľmi spokojní. Izba krásna, všetko čisté, pekne priravené. Aj vybavenie kuchynky nám úplne stačilo. Majitelia veľmi milí, ústretoví, dá sa s nimi dohodnúť. Určite sa sem ešte vrátime.

Dátum pobytu: október 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Passenger738489.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Julius Z, Majiteľ v zariadení Penzion Zet.Zodpovedané: 6. novembra 2017

Ďakujeme p.Natália. Spokojný zákazník, ktorý ma chuť a dôvod navštíviť nás znovu je pre nás ta najlepšia vizitka. Prajeme všetko dobré.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2017

V penzióne ZET sme strávili tohtoročnú letnú dovolenku (9 dní). Ubytovaní sme boli v apartmáne A1. Apartmán bol pekne - moderne a účelne zariadený. Kuchynský kútik aj WC s kúpeľňou boli menšie, ale plne postačuje. Páčila sa mi celková dispozícia APP (zariadenie a rozmiestnenie nábytku), pretože sme mali pocit vzdušnosti a "nešľapali sme si na päty", ani pri ubytovaní 3 dospelých ľudí. Postele a prístelka boli pohodlné, takže v tom tichu sa fakt dobre spalo. APP mal veľký balkón s pekným výhľadom na okolie, pretože penzión je na kopci. Ráno do APP svietilo slniečko, takže aj raňajšia kávička na terase bola zážitkom.
Všade bolo čisto, komunikácia s majiteľom bola v pohode - na čom sme sa dohodli, to platilo.
Wellness sme nevyužili , pretože sme chodili na kúpalisko Izabela v kúpeľnom parku. Ale vyzeralo super.
Takže odporúčam - my sa určite ešte vrátime.... tento región má čo ponúknuť....
Alena

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi alena560.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Julius Z, Owner v zariadení Penzion Zet.Zodpovedané: 15. augusta 2017

Ďakujeme za veľmi potešujúce a motivujúce slova. Vaše hodnotenie a zaujem navštíviť nás opätovne nas teší. Prajeme všetko dobré na ďalších potulkách Slovenskom.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie