Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (6)
Filtrovať recenzie
6 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3
1
2
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3
1
2
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
166 recenzií
Recenzované: 1. septembra 2019

Prežili sme tu koniec prázdnin. Ubytovanie bolo celkom ok, len kuchynka mohla byť trošku viac a lepšie vybavená. Detský kútik sa nachádza v jednom domčeku, je tam málo hračiek a sú tam uložené metly a iné čistiace pomôcky. Uvítali by sme aj vnútorný bazén, alebo jacuzzu.. Detské ihrisko s hrou "človeče nehnevaj sa" bolo super.

Tip na izbu: Na hornom poschodí sa neozýva búchanie dverí, ako dole
Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi AnikaPali11.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení Aplend Vilkové Štúdiá Tatry Holiday.Zodpovedané: 4. septembra 2019

Vážený hosť,

v mene spoločnosti APLEND Vám ďakujem za dôveru preukázanú našej značke aj za Váš výber ubytovania pod Tatrami. Som veľmi rada, že ste sa rozhodli podeliť sa s nami o Váš názor. Aj vďaka Vašej spätnej väzbe dokážeme každý deň rásť a vylepšovať služby poskytované v oblasti cestovného ruchu. Mrzí ma, pokiaľ sme sklamali Vaše očakávania nedostatočným vybavením štúdia. Veľmi rada sa dozviem, čo konkrétne Vám chýbalo k úplnej spokojnosti a podniknem kroky potrebné k vylepšeniu poskytnutého inventáru. Ospravedlňujem sa Vám za nepríjemnú skúsenosť, ktorú ste mali s detským domčekom. Ďakujem však, že ste nás na vzniknutú situáciu upozornili. Máte pravdu, v detskom domčeku sa nachádzali predmety, ktoré mali by umiestnené inde. Vynaložím všetko úsilie na to, aby bol vzniknutý nedostatok iba jednorazovým problémom a nie pretrvávajúcim nedostatkom. Na základe Vášho hodnotenia verím, že ste v Tatry Holiday Resort prežili celkovo príjemné chvíle. Bude nám potešením, pokiaľ nám dáte ďalšiu príležitosť privítať Vás v APLEND. Pokiaľ je ešte niečo, čo by sme mohli vylepšiť a získať tak pri najbližšej návšteve ešte lepšie hodnotenie, neváhajte nás kontaktovať! Vynaložíme všetko úsilie na to, aby sme splnili Vaše očakávania.

S pozdravom,
Ing. Lenka Matejková
Online Marketer
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie bolo čisté, útulné a vhodné pre rodiny s deťmi. Prostredie rezortu je príjemné, s možnosťou minigolfu, grilovania a wellnessu. Nachádza je hodinu cesty vlakom na Štrbské pleso. Čo nás zarazilo bolo, že sme si objednali apartmán s manželskou posteľou a dostali sme s oddelenými posteľami. Keď sme sa na to boli spýtať na recepcii, bolo nám povedané,že s manželskými už nie sú a že čo chceme,keď sme si to rezervovali 2 dni dopredu a že si ich máme spojiť, ak chceme. Ďalším negatívom bolo, že ubytovanie nebolo pripravené ani pri dobe check-inu a museli sme naň čakať.

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi Veron P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér recepcie v zariadení Aplend Vilkové Štúdiá Tatry Holiday.Zodpovedané: 27. februára 2019

Pani Veronika,
dovoľte nám poďakovať za dôveru, ktorú ste svojím pobytom v štúdiu vložili do značky APLEND.
Sme veľmi radi, že ste si našli čas na hodnotenie. Váš názor nám pomáha zlepšovať poskytnuté služby.
Aj vďaka Vám môžeme každý deň rásť.
Veríme, že ste vo Vysokých Tatrách prežili príjemnú dovolenku.
Ďakujeme, že ste boli naším hosťom a veríme, že Vás budeme môcť čoskoro opäť privítať.
S prianím pekného dňa
Ing. Michaela Stašová, APLEND s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. októbra 2014

Rezort Aplend Veľký Slavkov sme navštívili už po 4x tento rok. Vždy sa tu cítime príjemne.
Poloha je úplne perfektná, lebo je to na skok do Popradu a taktiež do Tatier.
Personál je úžasný a ochotný.
Tentokrát sme si vybrali ubytovanie v štúdiách (všetko ostatné úž bolo obsadené :D).
Boli sme milo prekvapení týmito štúdiami.
V jednom domčeku sa nachádzajú dve samostatné štúdiá so spoločným vchodom. Každé štúdio má samostatne zamykateľné dvere.
Je tu manželská posteľ s rozťahovacím gaučom, malá kuchynka, WC spojené so sprchovým kútom. V štúdiu je samostatný bojler na teplú vodu a taktiež elektrické radiátory. Štúdio má malý balkón, resp. malú terasu.
Medzi novinky v rezorte patrí bazén, sauna a vyhrievané kaďa.
V bazéne sa dalo kúpať aj v studenom septembri v noci, lebo je napojený na tepelné čerpadlo a teplota vody bola 25°C pri teplote okolia 18°C.
Fantastická vec je vyhrievaná drevená kaďa s bublinkami. Voda sa zohrieva pomocou kotla na drevo, ktorý je ponorený priamo v kadi. Je to super.Je to perfektné pre menšiu partiu ľudí. Ale cena za túto kaďu by mohla byť nižšia. My sme si vodu zohriali až na 42°C. :D

Dátum pobytu: september 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Johny_Slovakia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér recepcie v zariadení Aplend Vilkové Štúdiá Tatry Holiday.Zodpovedané: 27. februára 2019

Pán Ján,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie aj za Vašu pozitívnu reakciu.
Sme veľmi radi, že ste prežili príjemný pobyt a boli ste spokojní s našimi službami.
Ďakujeme,že ste sa s nami podelili o Váš úprimný názor.
Veríme,že Vás budeme môcť čoskoro opäť privítať.
S prianím pekného dňa
Ing. Michaela Stašová, APLEND s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2013
Prekladač Google

Tip na izbu: upper studios have additional window in the roof :) romantic :)
Dátum pobytu: august 2013
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér recepcie v zariadení Aplend Vilkové Štúdiá Tatry Holiday.Zodpovedané: 27. februára 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. mája 2019
Prekladač Google

Dátum pobytu: máj 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení Aplend Vilkové Štúdiá Tatry Holiday.Zodpovedané: 27. augusta 2019

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie