Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedlo si môžte objednať za pol hodinu”
Recenzia Furmanska Krcma

Furmanska Krcma
Na pozícii č. 10 spomedzi 22 Reštaurácie v Modre
Kuchyňa: Jedlá z grilu, Stredoeurópske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 2 týždňami

Nedeľa poobede, veľa ľudí na turistike, ale vo Furmanke sú voľné miesta - zázrak. Ten končí s príchodom čašníka, ktorý nám oznámi, že na jedlo sa čaká cca 25-30 minút, lebo kuchár nestíha. Môžme si objednať pitie, ale kávovar nefunguje. Objednáme si nápoje. Keď ich čašník prinesie, chceme si objednať aj jedlo s vedomím, že budeme naň čakať pol hodinu. Čašník mierne podráždený nám oznámi, že pol hodinu máme počkať na to aby sme si mohli objednať. Že najprv musí kuchár dovoliť prijímať nové objednávky. Vyzerá to nadlho, napriek tomu sa rozhodneme zostať. Po čase sa dostaneme k objednávke jedla, potom už netrvá dlho a dostaneme aj samotné jedlo. Jednotlivé porcie vyzerajú dobre, horšie je to s chuťou. Vyprážané bryndzové pirohy sú málo slané aj pre kamarátov, ktorí doma prakticky nesolia. Bryndzové halušky rovnako neslané, bryndza bola hrudková - zvyčajne takto dopadne po zohrievaní v mikrovlnnej rúre. Popravde tak zlé bryndzové halušky som ešte asi nejedol. Dojem umocnila ešte ich neadekvátna cena 6,90 eur za porciu. Vyprážaný rezeň s opekanými zemiakmi mal v sebe niečo, čo pripomínalo drobné kryštáliky alebo zrnká piesku, ktoré škrípali medzi zubami. Možno to mala byť štýlová pripomienka toho, že sa nachádzame v oblasti Piesok, Modra, ale neviem. Nabudúce sa Furmanke radšej vyhneme.

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi MaxaSara.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (55)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2655 recenzií

Zrecenzované: pred 5 týždňami cez mobilné zariadenie

Dobre jedlo,prijemne prostredie aj personal.Cez zimu chodi viacero navstevnikov,cize sa moze stat,ze cakate na volny stol,ale stoji to za to.Ceny su primerane.

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi shelma3.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. augusta 2019

Výborná kuchyňa, obsluha, prostredie.. Obsluha bola príjemna, milá, ochotná, bezproblémová. Jedlo rýchlo pripravené a hlavne chutne.

Dátum návštevy: august 2019
1  Poďakujte používateľovi Skryta1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. augusta 2019

velmi prijemne miesto, pre mna nostalgicke, nakolko si ho pamatam este z cias puberty :-). Krasne tam voni , na ohni sa griluju kurence. A boli vyborne. Mali sme aj bryndzove halusky, ktore boli tiez velmi dobre. Personal a cakanie na jedlo bolo v poriadku.

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Eva Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. marca 2019

Miesto vyzera fajn ale uplne hrozny personal. Vojdete dnu spytate si ci moze aj pes a odpoved "vonku mate tabulu". Pytame sa ci obsluhuju vonku. Ze nie. Ze ked tam chceme sediet..tak si musime objednat, zaplatit a potom si to mozme doniest von. Ale ked dojeme musime priniest riady dnu. Vravim si ok. Dalo sa povedat aj krajsie. Tak ideme k pultu kde vidime obsluhu a ze si chceme objednat. Ze sadnite si obsluzime vas. A my ze mi chceme byt vonku. Odpoved aha...chodte tam k tomu stoliku,, niekto za vami pride. Tak ideme k stoliku co nam ukazali. Vedla stala cedulka v zneni prepacte mame uz plno. Tak cakame. Po chvili nas zbada dalsia obsluha ze nech sa paci sadnite si. Vravime ze my cakame na objednanie si lebo chceme sediet vonku. Ze aha...tak to musite pockat na tamtoho kolegu co tam obsluhuje. No mal som dost. Ako sme boli 4ia aj so psom tak sme sa zbalili a isla do Modry. nasli sme super restauraciu s dobrym jedlom a velmi prijemnou obsluhou. Dokonca sami od seba priniesli psovi vodu. Zaujimali ako sa citime, ci nam chuti. Toalety ciste. No bez vahania som im nechal 25% tringelt pri obede pre 4 ludi. Furmanska krcma ? Nikdy viac...

Dátum návštevy: marec 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Yamatrip007.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Furmanska Krcma, si pozreli aj

Modra, Bratislavský kraj
Modra, Bratislavský kraj
 
Modra, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Furmanska Krcma? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu