Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Večerná prehliadka Sv.Jura

Pekná prehliadka Sv.Jura s odborným a pútavým výkladom. Sprievodkyňa bola veľmi milá a sympatická... viac informácií

Zrecenzované: pred 1 týždňom
Lucia_travelforjoy
,
Bratislava, Slovensko
Častovská potulka

Boli sme na potulky v okolí hradu Červený Kameň. Príjemné prostredie,veľa informácií z okolitej... viac informácií

Recenzované: 1. januára 2020
473majab
,
Považská Bystrica, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (21)
  
Recenzie (21)
Filtrovať recenzie
21 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
20
1
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
20
1
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51021 recenzií
Recenzované: 2. novembra 2019

Vdaka nasej milej a vzdelanej sprievodkyni som sa vela dozvedel o zivote a zvykoch malo znamej mensiny drevorubacov posobiacich v Karparoch-Huncokarov.

Dátum zážitku: november 2019
Poďakujte používateľovi 633Juraj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia modratours, Manager v zariadení Modra Tours.Zodpovedané: 2. novembra 2019

Milý Juraj! Ďakujeme pekne, že ste sa zúčastnili našej poznávacej túričky. Veríme, že nebola posledná a že sa ešte vidíme na ďalších lesných potulkách.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. októbra 2019

Sprievodkyňa Maťa nás previedla zaujímavými miestami Modry (múzeum, cintorín, Hadia ulička, lipová alej,...), deckám porozprávala zaujímavosti, ku ktorým by sa inak nedostali, veľmi sa im páčil výstup na mestskú vežu, ale úplný top bola prehliadka Majoliky Modra s možnosťou vlastnej výroby. Celý deň (spolu s prestávkou na obed v jednej z reštaurácií) bol skvele zmenežovaný. Ďakujeme ešte raz.

Dátum zážitku: október 2019
Poďakujte používateľovi MonikaAnd.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia modratours, Owner v zariadení Modra Tours.Zodpovedané: 14. októbra 2019

Ďakujem Monika za Vašu recenziu. Teší ma, že ste v rámci školskej exurzie prišli do nášho mesta a mohla som Vám spraviť zaujímavý program. Budem sa tešiť niekedy na budúce.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2019

Veľmi zaujímavá prehliadka tohto pôvabného mestečka, ktoré sme chceli spoznať. Pani Klúčiková nás zobrala na rôzne miesta s atmosférou - na kostolnú vežu, na koncert do evanjelického kostola, na cintorín so známymi osobnosťami (a ich odkazom pre svet), do komunitnej záhrady,...povedala nám mnoho zaujímavých vecí z histórie i z prítomnosti, ktoré ako rodáčka s dávnymi koreňmi v Modre, pozná. Určite odporúčam prehliadku s ňou, ak bude príležitosť, ešte ju radi vyhľadáme. Marcela Strhárská

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi marcelastrharska.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia modratours, Owner v zariadení Modra Tours.Zodpovedané: 22. augusta 2019

Milá pani Strhárska,

srdečná vďaka za túto skvelú referenciu. Ďakujem, že ste si pozreli naše mestečko práve so mnou. Budem sa tešiť na prípadné ďalšie stretnutie s Vami.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. júla 2019

Aj my sme boli na tejto super nočnej lampášovej prehliadke Svätého Jura a môžem vrelo odporúčať, toľko zaujímavo podaných informácií, koľko sme počuli od Vás sa človek nedozvie zo žiadnej knižky, ochutnávka vína na záver vo "filmovej" pivnici bola perfektná :-)

Dátum zážitku: máj 2019
Poďakujte používateľovi Petinko1982.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia modratours, Owner v zariadení Modra Tours.Zodpovedané: 3. júla 2019

Srdečná vďaka za túto skvelú referenciu. Som rada, že sa Vám páčilo a budem sa tešiť na budúce.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. mája 2019

Tento sprievod, resp. kratšiu prehliadku historických pamiatok v meste Sv. Jur vrelo odporúčame všetkým, ktorí hľadajú pekný a zmysluplný program na strávenie svojho voľného času. Veľmi oceňujeme myšlienku spojenia spoznávania kultúry a histórie s posedením vo vínnej pivnici, ktoré bolo príjemným vyvrcholením celého programu. Ďakujeme :)

Dátum zážitku: máj 2019
Poďakujte používateľovi LaciAdri.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia modratours, Owner v zariadení Modra Tours.Zodpovedané: 22. mája 2019

Ďakujem kráse za Vašu účasť LaciAdri a za túto peknú recenziu. Verím, že sa vidíme na ďalších prehliadkach nielen v meste aj v malokarpatských lesoch.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie