Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Excelentná lyžovačka

Toto miesto je asi najlepšie lyžiarske stredisko, v akom som kedy bol. Nespočítateľné množstvo... viac informácií

Recenzované: 9. februára 2020
mojmirb
,
Bratislava, Slovensko
Skvelé a rýchle!

Aj keď bolo veľa-veľa ľudí, dokonale stíhali! A vinikajúce porcie. Jedlo bolo čerstvé (rezeň) a... viac informácií

Recenzované: 21. februára 2018
PART33
,
Bratislavský kraj, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (366)
  
Recenzie (366)
Filtrovať recenzie
366 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
242
99
18
1
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
242
99
18
1
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27366 recenzií
Recenzované: 21. februára 2018

Aj keď bolo veľa-veľa ľudí, dokonale stíhali! A vinikajúce porcie. Jedlo bolo čerstvé (rezeň) a fantastické trhance so slivkami.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi PART33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. decembra 2016

Obrovske lyzarske stredisko s velmi dobrou dostupnostou a sluzbami. Svahy zasnezene a upravene, mozsnost stravovavania a zabavy

Dátum zážitku: december 2016
Poďakujte používateľovi Mayor_SVK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. marca 2015

Lyžiarske stredisko so svahmi strednej a vyššej náročnosti. Výborné prepojenie skibusmi, takze netreba hľadať ubytovanie priamo pri svahu, čo šetrí peniaze. Skipasy su vo vyššej cenovej úrovni, čomu zodpovedá výborny technický stav všetkých zariadeni a zázemia, ako su toalety, ....V stredisku množstvo reštaurácii a bufetov, ceny sú prijateľné.

Dátum zážitku: marec 2015
Poďakujte používateľovi IgorRybar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 25. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. januára 2020

Dátum zážitku: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie