Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (4 203)
Filtrovať recenzie
4 203 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 471
1 189
285
131
127
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 471
1 189
285
131
127
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
164 203 recenzií
Recenzované: 18. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Tak tu som mal svadbu.
Rezort čistý, veľmi dobre udržiavaný. Izby pre hostí sú klasicky po obvode, je tu možnosť aj vodných bungalovov. Šnorchlovanie je vcelku v pohode, je tu dosť rôznych farebných rýb, ale výstavba nadvodných ubytovaní dosť koralov zničila. Jedlo formou švédskych stolov je klasika a výber je viac ako dobrý.
Dá sa tu zahrať tenis, futbal, stolný tenis a ďalšie športy.

Cena svadobného obradu vyšla do tisíc dolárov aj so svadobnou večerou pre 2 na pláži.

Obsluha výborná, cena na osobu tiež vcelku dobrá.

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi peterkobela.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

2.- 9.11.2018 Úžasná,skvelá,fantastická dovolenka.
Ubytovanie v superior beach bungalov - maximálna spokojnosť.Široký výber jedál,oči by jedli ale to sa jednoducho všetko nedá.Veľmi milý a príjemný personál.Všade čisto,celý areál je stále upravený.Počasie až na 1 deň kedy pršalo ,tak stále slnečno 30C,vysoká vlhkosť vzduchu.More nádherné,húfy rýb blízko od brehu dokonca aj menšie žraloky.
Veľa možností športového vyžitia,tenisové kurty,fitness centrum,squash,stolný tenis,potápanie,šnorchlovanie,vodné skútre.
Večerné kŕmenie žralokov a rají.
Hodnotím 10 z 10.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi MartinK6530.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PARADISE-ISLANDMV, Management v zariadení Paradise Island Resort & Spa.Zodpovedané: 2. decembra 2018
Prekladač Google

Dear MartinK6530,

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our resort.

It was our pleasure to serve you and provide you the ultimate holiday experience that you deserve and that you enjoyed your stay in every aspect.

This feedback will uplift and motivate our staff and help to improve our customer service efforts to go one step further during your next stay with us.

We will definitely pass on your praising to our employees.

Please feel free to contact us should you need any assistance on planning your next holiday in Paradise Island Resort.

Warm regards,
Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. júla 2018

Dovolenku sme absolvovali v mesiaci jún 2018. Od príchodu až po odchod sa o nás hotel staral ako sa na 4 - 5 * rezort patrí. Izba bola dostatočne veľká, klimatizácia aj všetko ostatné vybavenie (vnútorná, vonkajšia sprcha, wc, TV, telefón, chladnička) fungovali. Ocenili sme možnosť umytia nôh od piesku po príchode do izby z pláže ešte pred vstupom do izby - t. j. vonku je točka s vodou a pekne si umyjete nohy od piesku a dnu idete s čistými nohami. Posteľ (manželská) bola naozaj široká s neuveriteľne pohodlným a kvalitným matracom a 2 vankúšmi pre každú osobu. Naozaj sa tu spalo perfektne. Izba je kažý deň upratovaná. Hotel zabezpečí umytie podlahy, vane, umývadla, upratenie postele (dojalo nás každý deň poskladané pyžamo na posteli). Denne sa dopĺňa minibar na izbe a tiež pitná voda (1 Liter na osobu). V rámci pobytu sme mali plnú penziu - každé jedlo je formou neobmezdeného bufetu. Pri raňajkách sa podáva káva / čaj / ovocné šťavy - veľmi chutné / voda / minerálka - všetko je zahrnuté v cene. Pri obede a večere Vám už len čašník dolieva pri stole minerálku, ale taktiež v neobmedzenom množstve. Stačí, že Váš pohár zostal poloprázdny (a nie poloplný) a čašník okamžite pri Vás stál a dolial Vám vodu do plna (toto sa počas obeda či večere zopakoval toľkokrát, koľkokrát mal hosť tento pohár prázdny). Keď Vám padne lyžička na zem, čašník Vám ju okamžite vymení, keď miniete príbor a idete jesť ďalšie jedlo, čašník Vám sám doplní príbor k jedlu. Naozaj pozornosť zamestnancov pri starostlivosti o hotelového hosťa každý deň prekračovala naše očakávania a vždy len v pozitívnom svetle. Každý zamestnanec sa tu usmieva, každý Vás pozdraví, s každým sa môžete porozprávať po anglicky, nikto sa netvári, že ho otravujete alebo zdržujete. Absolvovali sme tu 8 dní, pričom v júni sme mali 3 dni zamračené a ostatné dni slnečné.
Okrem toho je na ostrove tím animátorov (z ČR, Ruska, Egypta a pod.), ktorý sa každý deň a potom aj večer starajú o program pre hostí - rôzne súťaže, diskotéky, kvizy, živá hudba, BBQ party, lekcie tanca, vodná gymnastika, zumba, atď. Taktiež takmer všetko je voľne dostupné a v cene pobytu. Čo sme ocenili je, že nikto Vás do ničoho nenúti. Na pláži je súkromie, rozhliadnete sa a okolo Vás je buď nikto alebo tak do 5 ľudí. Kto chce, môže byť sám na pláži, kto nechce, môže sa zúčastniť vyššie uvedených denných alebo večerných aktivít. Hotel ponúka tiež denne množstvo výletov na iné ostrovy, potápanie, šnorchlovanie, rybárčenie. Jeden sme vyskúšali - pol denný výlet na miestny ostrov a iný rezortný ostrov spolu so šnorchlovaním na otvorenom ocenáne a bol to úžasný zážitok. Samozrejme akcie mimo ostrova sú už spoplatnené. Na ostrove je tiež kvalitné spa a welness centrum vybudované naozaj na úrovni minimálne 5* (aj európskych 5*). Cestovať tak ďaleko a nevyskúšať toto spa centrum neodporúčame. Je ukážkové. Samozrejme toto sú už tiež služby poskytované nad rámec a za dodatočné poplatky, ale tak, to či ich hosť absolvuje alebo nie, je na ňom. Nikto zo zamestnancov Vám tu nič vtieravo neponúka a nepresviedča Vás o tom, aby ste niečo skúsili, keď nechcete. Pri návšteve niektorého z rezrotov (vrátane Paradise Island) je však nutné ovládať aspoň základy angličtiny (najlepšie aj pokročilú úroveň), inak bude komunikácia s hotelom dosť ťažká, čo môže byť nevýhodou len pre hosťa, nakoľko hotel sa nám snažil vyhovieť vo všetkom v čom mohol. Pri príchode sa postará o dovoz hosťa, batožiny až do izby a pri odchode hosťa podľa čísla Vášho letu naplánuje odvoz Vašej batožiny z izby, presný čas, kedy odchádzate s člnom z ostrova a toto Vám oznámia, prípadne sa to dočítate na informačnej tabuli. Ak odchádzate skoro ráno samozrejmosťou je, že Vás cez telefón zobudia, aby ste nezaspali a nezmeškali odchod z ostrova a Váš let. Ak odchádzate až v podvečerných alebo večerných hodinách, hotel Vám pred odchodom na cca 20 minút poskytne izbu na osprchovanie sa, takže celý deň sa môžete veselo kúpať v mori či v bazéne, potom sa osprchujete, prezlečiete a idete domov. Nič navyše neplatíte, táto starostlivosť a pozornosť hotela voči zákazníkovi je už v cene. Naozaj toto bola najlepšia a najkrajšia dovolenka, akú sme v živote zažili, a sotva ju niečo prekoná.

Tip na izbu: Najlepšie izby sú na severnej strane ostrova.
Dátum pobytu: jún 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi adamsamo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PARADISE-ISLANDMV, Management v zariadení Paradise Island Resort & Spa.Zodpovedané: 9. júla 2018
Prekladač Google

Dear adamsamo,

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

Thank you for choosing Paradise Island Resort, as your preferred holiday destination in the Maldives and for sharing your valuable feedback with us. We greatly appreciate any comments made by our guests and constantly strive to achieve the highest quality standards.

Paradise has always taken pride in ensuring that our guests have the feeling of it being a home away from home. We are very pleased to note that you were overall very satisfied with the service received from the first until the last day of your stay, it was our upmost pleasure to share the same with our team.

We all are looking forward to welcoming you back to the Paradise very soon again for another wonderful Maldives experience.

Warm regards,
Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Rezort,ktory sme navstivili je vzdialeny iba par km od mesta Male,kde Vas dopravia na rychloclne za cca 15min co je fajn a nemusite cakat na malicke lietadlo ako na vzialenejsie rezorty.hned po prichode do rezortu Vas privitaju hostitelia domaci a za par minut mate vybavene formality s ubytovanim.Prostredie je velmi prijemne a ludi si ihned zamilujete.batozinu aj Vas hned odvezu do bungalovu,ktoru je vzdialeny len par m od plaze,okolie je udrziavane kazdy den sa hrabalo listie zo stromov.Personal chodil pravidelne doplnat pitnu vodu a krasne poupratoval miestnosti.Ostrov nie je velmi velky prejdete ho peso po celej plazi nebudete potreboval bicykel ako napr.na Sun Islande,ktory je najvacsi,vsetky plaze su krasne a ciste.Co je velkym benefitom,ze v rezorte posobia delegati,ktory sa Vas hned ujmu a zariadia Vam vsetko co sa da.Kazdy den stretnete krasnu mladu slecnu Petru,ktora ovlada niekolko cudzich jazykov,je vzdy velmi mila a pomoze vybavit akykolvek problem,ktory sa vyskytne.Je to zlaticko celeho rezortu aj dalsimi kolegami,s ktorymi vedu vecerne programy.Jedinym negativom je,ze v blizkosti ostrova je husta premavka lodi a obcas odpad z nich sa objavi na plazi,ktory velmi rychlo pozbieraju.Strava a sluzby su na vysokej urovni ako aj moznosti snorchlovania a vyletov.

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
3  Poďakujte používateľovi 455andya.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Nejlepsi dovolena meho zivota!!! Vsem vrele doporucuju. Perfektni sluzby, kvalita jidla,nejlepsi lazne na svete. Vyborni animatori (Bebo). :) Siroka a rozmanita nabidka vyletu. Urcite se sem jeste jednou vratim.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Kateřina J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PARADISE-ISLANDMV, Management Team v zariadení Paradise Island Resort & Spa.Zodpovedané: 21. februára 2018
Prekladač Google

Dear kkaattee1,

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our hotel. This feedback will uplift and motivate our staff and help improve our customer service efforts to go one step further during your next stay with us.

We will be happy to welcome you back for another wonderful Maldives experience with Paradise Island Resort.

Best regards,
Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie