Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (37)
Filtrovať recenzie
37 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
32
5
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
32
5
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4937 recenzií
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 26. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) v páre
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. októbra 2017

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. septembra 2018
Prekladač Google

Tip na izbu: Double room apartment is perfect for a family of 4-6.
  • Termín ubytovania: september 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. augusta 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie