Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 21:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Sobotna pohoda

Super prežita sobota s rodinou a 3 detmi do 10 rokov, vyblaznili sa na toboganoch dosytosti. Pri... viac informácií

Recenzované: 12. februára 2020
rastopalkovic
,
Rajka, Maďarsko
cez mobilné zariadenie
Super až na drahé jedlo

Mali sme zakúpený celodenný vstup do aqualandu cez zlavomat. Keďže sme sa báli, že cez víkend bude... viac informácií

Recenzované: 6. októbra 2019
Jarck1995
Prečítať všetky recenzie (455)
  
Recenzie (455)
Filtrovať recenzie
455 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
113
120
79
60
83
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
113
120
79
60
83
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2025455 recenzií
Recenzované: 9. marca 2018

Urcite nas prekvapili fronty pri vstupu i ceny vstupneho a take obcersteni.Byli jsme v tydnu,tak v bazenech lidi tak akorat,nebylo preplneno.Meli jsme vstupenky z eshopu,takze ty se nechaji sehnat za docela dobrou cenu na cely den.Nadseny jsme byli z welnes centra,zatim jsme lepsi nenavstivili.

Dátum zážitku: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi marus62.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. januára 2018

Boli sme tento víkend v aquaparku Moravia a odišli sme po 3 hodinách veľmi sklamaní. Zaplatili sme vstup 60 eur a 24 eur za stravu a 10 eur za diaľničnú známku a jediné čo sme si odtiaľ vzali bolo prechladnutie z dôvodu studeného vzduchu pri tobogánoch a v jedálni. Podarilo sa nám za tie 3 hodiny skúsiť len 2 tobogány bez nafukovačky, ktoré nám obili hlavy, chrbát a zadky. Následne sme chceli skúsiť tobogány s nafukovačkami, kde sme ale museli neuveriteľne dlho čakať na nafukovačku, lebo aquapark poskytol minimálny počet nafukovačiek, aby získal viac peňazí kúpou "fast ride", čiže prednostná jedna jazda. Tento prístup, ktorý zvolil aquapark Moravia mi príde nesprávny voči zákazníkom, ktorí idú do tohto aquaparku hlavne kvôli tobogánom, na ktoré sa ale nakoniec ani nemajú šancu dostať ak si ešte naviac nepriplatia.

Dátum zážitku: január 2018
8  Poďakujte používateľovi AndreaK4421.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. decembra 2017

Aquapark Moravia je super miesto pre rodiny s deťmi. Či malými alebo teenagermi. Mali sme celodenný lístok. Všade bolo čisto. Aj teplota v celom areály bola super. Musím pochváliť prácu na pokladniach. Prišli sme hneď ráno a rady ktoré stáli pred pokladňami, boli až na parkovisko. Boli sme zúfalí. Ale na naše prekvapenie, rada sa hýbala veľmi rýchlo. Za chvíľu sme boli vnútri. Deti boli nadšené tobogánmi. U nás jediné mínus - prišli sme v najnevhodnejšom čase. Medzi sviatkami. Aquapark bol preplnený. Ale aj tak sme si to užili. Jedlo v reštaurácii , veľmi chutné. Ceny boli prijateľné. Jediné čo nám tu chýbalo - plavecký bazén. Určite by sme sa chceli vrátiť .

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi Valika R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. októbra 2017

Veľmi sa mi tu páčilo. Jediná vec, čo by som vytkla je ,že tam nieje vnútorný plavecký bazén:( Inak super

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi mariannka98.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Milá obsluha, výborné jedlo, škoda že na palacinky som musel čakať skoro pol hodinu. Voda vo vonkajšom bazéne by mohla byť teplejšia. Inak super.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi travellersk23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie