Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (80)
Filtrovať recenzie
80 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
48
13
10
5
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
48
13
10
5
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71280 recenzií
Recenzované: 10. februára 2018

Velke Karlovice som nikdy predtym nenavstivil a ani som netusil, ze existuju :-) Dnes musim povedat, ze vdaka GH Tatra, sa tam urcite este vratim. Hotel je novy, vidiet, ze na materialoch sa nesetrilo a dbalo sa na kazdy detail. Izby a kupelne su sice mensie ale svojim dizajnom tuto nevyhodu kompenzuju. Kuchyna vynikajuca, velmi chutna, na ranajkach by sa este dalo nieco vylepsit. Wellness je sice maly ale velmi kvalitny a kazdy najde to svoje. V zimnom obdobi potesia vonkajsie virivky. Bazen by mohol mat trosku vyssiu teplotu hlavne kvoli detom. Navstevu urcite odporucam, zo SVK je to fakt na skok.

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Tomas_Tatry.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. decembra 2017

Bol som tam iba na 1 noc, ale bol som so všetkým spokojný. Veľmi ochotný personal, veľmi chutná kuchy(raňajky, obed, večer). Izba bola moderne zariadená - troška mi však chýbala lampička na čítanie. Výborné pokrytie hotela wifi, dostato miest na parkovanie.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi mcerven.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jitka K, Manažer v zariadení Grandhotel Tatra.Zodpovedané: 12. januára 2018

Dobrý deň pán Červeň,

vďaka za pozítívnu recenziu, veľmi nás teší, že sme svojou trochou prispeli k príjemnému pobytu v GHT.
Lampička na čítanie je integrovaná v čele postele, nabudúce Vám radi odprezentujeme ako funguje, tešíme sa do skorého videnia v GHT.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Perfektne zrekonštruovaný hotel, s príjemným personálom a skvelou kuchyňou je citlivo zakomponovaný do Valašskej dediny. Okolie ponúka relax, pohodu a športové vyžitie v každom ročnom období
Doporučujem navštíviť každému, kto si vychutnáva welness so všetkým čo k tomu patrí

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi JozefT82.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jitka K, Manager v zariadení Grandhotel Tatra.Zodpovedané: 19. novembra 2017

Ďakujeme za krásne hodnotenie a už teraz sa tešíme na Vašu ďaľšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 13. marca 2020

Dátum pobytu: marec 2020
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. marca 2020

Dátum pobytu: január 2020
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie