Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“moet je gewoon naartoe en savonds een klassiek concert bijwonen. Onvergetelijk”

Terme di Montecatini Spa
Na pozícii č. 1 spomedzi 11 Kúpele a ozdravné pobyty v Montecatini Terme
Podrobné informácie o atrakcii
Zrecenzované: 4. septembra 2018
Prekladač Google

Dátum zážitku: október 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (438)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky
Filter

124128438 recenzií

Zrecenzované: 23. augusta 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum zážitku: apríl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum zážitku: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. augusta 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum zážitku: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť viac recenzií
Zrecenzované: 24. júla 2018
Prekladač Google

Dátum zážitku: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TERMEdiMONTECATINI, Ufficio Commerciale v zariadení Terme di Montecatini Spa.Zodpovedané: 7. augusta 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Terme di Montecatini Spa, si pozreli aj

Montecatini Terme, Provincia Pistoia
Monsummano Terme, Provincia Pistoia
 
Montecatini Terme, Provincia Pistoia
Montecatini Terme, Provincia Pistoia
 

Navštívili ste Terme di Montecatini Spa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu