Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 042)
Filtrovať recenzie
2 042 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 277
559
123
48
35
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 277
559
123
48
35
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
162 042 recenzií
Recenzované: 23. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Vynikajúca kuchyňa a obsluha v reštaurácii veľmi milá a ochotná. Izby čisté a vyhovujúce. Služby dostačujúce. Deti mali o zábavu postarané v fetskom kútiku a v bazéne. Večer príjemná zabava v bare. Cítili sme sa tu veľmi dobre.

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi IvaEma.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BivioLifeLivigno, Responsabile relazioni con la clientela v zariadení Alpen Village Hotel.Zodpovedané: 27. apríla 2019
Prekladač Google

Dear IvaEma,
thank you for your review and we are happy you were feeling good in our Hotel. We hope you will come back in summer to do our activites with our Alpine Guide.
We wish you a nice day!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Hotelove budovy su starsie ale velmi cisto udrzivane, cely personal velmi ochotny a mily. Velmi sikovny casnik Paolo. Dakujeme za vyborne jedlo a skvely servis. Radi sa vratime a hotel doporucujeme. Vyborne miesto pri lanovke na strane Mottolino.

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi jazuzkabluzka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BivioLifeLivigno, Responsabile relazioni con la clientela v zariadení Alpen Village Hotel.Zodpovedané: 27. apríla 2019
Prekladač Google

Dear jazuzkabluzka,
thank you for your review and we are happy you appreciated our Hotel. We suggest you to come back in summer to see us at work for the New Wellness Area.
We wish you a nice day!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Čistý a útulný hotel se špičkovou kuchyní a rychlou obsluhou. Kvalitní servis, možnost půjčení a servisu kol. Hotel umístěn na svahu nad Livignem, z terasy výhled na celé údolí. Místní autobusová doprava zdarma má zastávku přímo u hotelu. Můžu doporučit.

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Tomas K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Reception A, Responsabile relazioni con la clientela v zariadení Alpen Village Hotel.Zodpovedané: 30. augusta 2018
Prekladač Google

Dear Tomas K,
thank you very much for your review! We are glad you spent a great holiday in our hotel and we hope to see you next winter or next summer.

Alpen Village staff

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. júla 2016

Hotelova struktura velmi profesionalna, kompletny servis pre optimalne vysokohorske sustredenie, odporucam pre viacere sportove aktivity!! Pozicovna byciklov, servis, oddych, relax , strava - restauraciaTOP!!

Dátum pobytu: júl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi franco_bormo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 23. februára 2020

Dátum pobytu: február 2020
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BivioLifeLivigno, Responsabile relazioni con la clientela v zariadení Alpen Village Hotel.Zodpovedané: 27. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie