Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mliekareň😊👍”

Latteria di Livigno
Na pozícii č. 1 spomedzi 7 Dezerty v Livigne
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 24 USD
Možnosti stravovania: Raňajky, Donášková služba, Rezervácie
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Donášková služba, Rezervácie
Zrecenzované: 4. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Opakovanie radi sa tu vraciame pre veľmi vysokú kvalitu a úroveň reštaurácie kaviarne a samozrejme ich výrobkov

Dátum návštevy: júl 2019
Poďakujte používateľovi petersE4604OU.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (3 255)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

153 255 recenzií

Zrecenzované: 3. septembra 2018

Výborná káva, chutné zmrzlinové poháre, slnečná terasa, parádne výhľady. Čo viac človek potrebuje? V predajni si môžete kúpiť syry a mliečne výrobky, ktoré tam vyrábajú :)

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi 144dusanj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 7. februára 2020

Dátum návštevy: január 2020
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: december 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. decembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: december 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Latteria di Livigno, si pozreli aj

Livigno, Provincia Sondrio
Livigno, Provincia Sondrio
 
Livigno, Provincia Sondrio
Livigno, Provincia Sondrio
 

Navštívili ste Latteria di Livigno? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu