Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“rodinna dovolenka”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 4 lokality!
Green Village Resort
Na pozícii č. 15 spomedzi 134 hotelov v Lignane Sabbiadoro
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 13. júla 2017

boli sme ubytovaní v jedej z viliek pre cca7ludi s nazvom HARMONY, musim pochvalit vilku, krasne zaraidena dokonc anechybala pracka a umyvacka co clovek naozaj oceni.ale chybala mi rura, pretože ako rodine s detmni by nam bolo jednoduche hodit kura do rury a ist k bazenu a prist na hotove, ale dokazali sme fungovat aj bez toho. na hoteli sa da pozicat bicykel na 1os 2€ den co ej uplne super a auto tym padom už clovek nevytiahne. takze ubytko super, teraska +mini zahradka fajin jedine co nam neskutocn evadilo bolo v noci kopec komarov ale to bolo neskutocne kolko ich tam bolo. zahrady boli krasne zelene ,denne sa o ne starali, bazeny super nemam vytku. bar tiez aj na tie ceny :( co sa tyka hotela neviem hodnotit okrem recepcie sme sa nezdrziavali nikde ale personal naozaj prijemny a ustretoví treb pochvalit. dohovorit sa dalo minimalne anglicky skor nemecky a najlepsie taliansky :) pre deti ako strorene je tak aj mini detsky kutik s preliezkami a nieje to tam hlucne co je super. cca 10min na biku k moru . hotel ponuka aj zadarmo na plazi vybavu ako slnecnik +lezadla a nekontorluju kolko si kto zoberie a vzdy j eich kopec ziadna bitka ako pri inych hoteloch. pri bazene nieje problem najst si miestpo na lehatku vzdy je volne co ocenujem.pri bazene je aj wellnes centrum co sme sice nevyuzili ale fajn vediet . uricte pre rodinky s detmi odporucam. pre mladych zabavychtivých ale nuda:)

  • Termín ubytovania: júli 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi _adkahatka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EuropaTouristGroup, Direttore v zariadení Green Village Resort.Zodpovedané: 29. júla 2017
Prekladač Google

Dear guest,

thank you very much for your feedback of our resort. We are pleased to hear that you enjoyed your holiday.

We woul be very happy to welcome you again here in our Green Village Resort.

Thank you!
The management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (180)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15180 recenzií

Zrecenzované: 26. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Mesačný pobyt v jednej z víl rezortu dal možnosť aby sme ako rodinka boli stále spolu,super ubytovanie, problémové upratovanie a bazénový bar...bar v hoteli niekedy nestíhal,jedlo a reštika primerané množstvu ľudí. Super rezort pre deti a pohodové ticho a kľud po 22.00...skvelý bazén a parkovanie

Termín ubytovania: auguste 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EuropaTouristGroup, Direttore v zariadení Green Village Resort.Zodpovedané: 25. júna 2017
Prekladač Google

Dear Family,

thank you very much for your feedback of our resort. We have noted our issues and will improve the service.

We woul be very happy to welcome you again here in our Green Village Resort.

Best regards
The management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. augusta 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: auguste 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Maarten B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EuropaTouristGroup, Direttore v zariadení Green Village Resort.Zodpovedané: 21. augusta 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. júla 2017
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: júli 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi henriette l.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EuropaTouristGroup, Direttore v zariadení Green Village Resort.Zodpovedané: 29. júla 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. septembra 2016
Prekladač Google

Tip na izbu: The Harmony type villas offer more privacy than the apartments but may face a sometimes noisy street...
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi 0RC0N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia EuropaTouristGroup, Direttore v zariadení Green Village Resort.Zodpovedané: 25. júna 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Lignane Sabbiadoro
Vzdialenosť 6,2 km
Hotel Italia Palace
Hotel Italia Palace
Č. 5 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
263 recenzií
Vzdialenosť 5,8 km
Hotel Bellavista
Hotel Bellavista
Č. 2 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
367 recenzií
Vzdialenosť 1,5 km
Hotel President Lignano
Hotel President Lignano
Č. 22 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
132 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 1,6 km
Hotel Alex
Hotel Alex
Č. 1 z 17 v lokalite Lignano Pineta
176 recenzií
Vzdialenosť 0,3 km
Hotel Golf Inn
Hotel Golf Inn
Č. 17 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
65 recenzií
Vzdialenosť 2,5 km
Hotel Daniele
Hotel Daniele
Č. 1 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
296 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Green Village Resort? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Green Village Resort

Adresa: Via Casa Bianca 4, 33054, Lignano Sabbiadoro, Taliansko
Lokalita: Taliansko > Furlansko-Julské Benátsko > Provincie Udine > Lignano Sabbiadoro
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Kuchynský kút Reštaurácia Kúpele
Štýl hotela:
Kúpeľný hotel č. 3 v Lignane Sabbiadoro
Luxusný hotel č. 4 v Lignane Sabbiadoro
Rodinný hotel č. 9 v Lignane Sabbiadoro
Hotel na pláži č. 12 v Lignane Sabbiadoro
Romantický hotel č. 15 v Lignane Sabbiadoro
Cenový rozsah: 139 € – 394 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Green Village Resort 4*
Počet izieb: 20
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, Hotels.com a Agoda, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Green Village Resort. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Green Village Hotel Lignano Sabbiadoro

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu