Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“super”
Recenzia Hotel Bellavista

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 6 lokalít!
Hotel Bellavista
Na pozícii č. 2 spomedzi 134 hotelov v Lignane Sabbiadoro
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 22. septembra 2014

tento rodinný hotel můžu jen doporučit!!
Fantastická kuchyně a velmi vstřícný personál hotelu, luxusní a čisté pokoje. Wifi připojení pro všechny hosty a kryté garáže. Vlastní lehátka na hotelové pláži, fantastický bazén.

  • Termín ubytovania: septembri 2014, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi PAVINCAFFE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia C, Proprietario v zariadení Hotel Bellavista.Zodpovedané: 23. septembra 2014
Prekladač Google

Dear Pavincaffè!
Thank you very much for the time you have spent and for the nice words!
We're happy you have spent a pleasant holiday in our company and we hope to see you soon.
Greetings from Lignano.
Silvia Caoduro
Famiglia Caoduro and the Bellavista Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (367)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15367 recenzií

Zrecenzované: 13. septembra 2017
Prekladač Google

Termín ubytovania: auguste 2017
Poďakujte používateľovi Greenwichmom313.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia C, Proprietario v zariadení Hotel Bellavista.Zodpovedané: 14. septembra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. júla 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: júli 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi MadsKr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia C, Proprietario v zariadení Hotel Bellavista.Zodpovedané: 23. júla 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. mája 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: máji 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi jrdelacruz007.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia C, Proprietario v zariadení Hotel Bellavista.Zodpovedané: 26. mája 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. septembra 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: septembri 2016, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi dozza21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia C, Proprietario v zariadení Hotel Bellavista.Zodpovedané: 26. septembra 2016
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Lignane Sabbiadoro
Vzdialenosť 0.5 km
Hotel Al Prater
Hotel Al Prater
Č. 3 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
201 recenzií
Vzdialenosť 0.5 km
Hotel Italia Palace
Hotel Italia Palace
Č. 5 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
263 recenzií
Vzdialenosť 3.3 km
Hotel Daniele
Hotel Daniele
Č. 1 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
296 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 3.0 km
Hotel Olympia
Hotel Olympia
Č. 2 z 17 v lokalite Lignano Pineta
209 recenzií
Vzdialenosť 4.7 km
Hotel President Lignano
Hotel President Lignano
Č. 23 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
132 recenzií
Vzdialenosť 0.7 km
Playa Grand Hotel
Playa Grand Hotel
Č. 30 z 134 v lokalite Lignano Sabbiadoro
112 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Bellavista? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Bellavista

Adresa: Lungomare Trieste 70, 33054, Lignano Sabbiadoro, Taliansko
Telefónne číslo:
Lokalita: Taliansko > Furlansko-Julské Benátsko > Provincie Udine > Lignano Sabbiadoro
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Výber nápojov Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Apartmány Plavecký bazén Bezbariérový prístup Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 2 spomedzi 134 hotelov v lokalite Lignano Sabbiadoro
Cenový rozsah: 146 € – 371 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Bellavista 4*
Počet izieb: 48
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Hotels.com, Booking.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Bellavista. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu