Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemné prekvapenie”
Recenzia Scacciapensieri

Scacciapensieri
Na pozícii č. 8 spomedzi 229 Reštaurácie v Cecina
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 28 USD - 61 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Romantické, Špeciálne príležitosti, Obchodné stretnutia, Miestna kuchyňa
Možnosti stravovania: Večera, Otvorené do neskorých nočných hodín, Obed, Rezervácie
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 8. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: apríl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (362)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15362 recenzií

Zrecenzované: 27. októbra 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: október 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. februára 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: február 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. septembra 2015
Prekladač Google

Dátum návštevy: september 2015
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia tuscany63, Proprietario v zariadení Scacciapensieri.Zodpovedané: 9. septembra 2015
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. decembra 2011
Prekladač Google

Dátum návštevy: november 2011
    • Cena/kvalita
    • Atmosféra
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Scacciapensieri, si pozreli aj

 
Cecina, Provincia Livorno
 
Cecina, Provincia Livorno
Cecina, Provincia Livorno
 

Navštívili ste Scacciapensieri? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu