Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemná koliba ”

Restaurant Koliba Likava
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Reštaurácie v Likavke
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: České
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 2. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Obed v príjemnom prostredí, v krojoch odetý personál, rýchla, príjemná a komunikatívna obsluha, bezproblémové parkovanie. Vyššie ceny je možné opomenúť pri danom service.

Dátum návštevy: január 2019
Poďakujte používateľovi Eva M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (113)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

812113 recenzií

Zrecenzované: 7. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Vždy, keď prechádzam okolo Ružomberka sa tu zastavím na jedlo...ani teraz nesklamali...vynikajúce halušky, dubákové rizoto, domáca štrúdla. Strava a aj obsluha na jednotku. Posedenie vonku príjemné aj s detským ihriskom.

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi vyvrtka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. septembra 2018

Vynikajúca strava, aj keď požadované jedlo zákazníkom nie je v ponuke, sú ochotní vyhovieť požiadavke a na želanie urobiť. Inak strava je domácka, asi majú vynikajúcich kuchárov. Prostredie príjemné, obsluha príjemná a ochotná. Parkovanie veľké, čiže nestane sa, že nemáte kde zaparkovať, keď Vás prepadne hlad. Všade je čisto.

Dátum návštevy: august 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JaroslavaK31.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. júla 2018

Veľmi príjemné prostredie koliby so štýlovým personálom. Chutné jedlo, parkovisko pri objekte pod kamerami.

Dátum návštevy: jún 2018
Poďakujte používateľovi MartinM7961.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. marca 2018

boli sme maximálne spokojní, príjemné prostredie, obsluha a chutné jedlo. Sedenie dnu aj vonku. Mini ihrislo pre deti. Parkovanie priamo pred Kolibou

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi Lenka S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restaurant Koliba Likava, si pozreli aj

Ružomberok, Žilinský kraj
Ružomberok, Žilinský kraj
 
Ružomberok, Žilinský kraj
Liptovská Štiavnica, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Restaurant Koliba Likava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu