Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (10)
Filtrovať recenzie
10 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6
1
1
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
6
1
1
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1610 recenzií
Recenzované: 24. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Ak ste nastrocny teenager, ktory ma rad hlasnu hudbu od rana do rana kazdy den pocas pobytu, opilecke sarvatky, nezaujem personalu ktory si usporiadava so znamymi sukromne party na ukor komfortu hosti - tak vam vrelo odporucame toto ubytovacie zariadenie. O "relax a pokoj" budete mat zarucene postarane. (Velmi velke sklamanie z personalu - inak prodtredie krasne a ubytovacie zariadene na urovni). Skoda vyhodenych penazi.

Dátum pobytu: jún 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi marekcmil9.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. októbra 2015

Miesto pozname uz dlho, ale to co sme tu zazili s novym personalom je na zamyslenie pre majitelov... Treba sa zamysliet nad tym, koho angazujete a zverite mu svoj podnik. Dufame, ze sa to casom zlepsi...Uroven -1

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Lizard1111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. augusta 2015

V tomto útulnom penzióne sme našli nielen pekné, pohodlné a útulné izby, ale hlavne veľmi milý a ústretový personál, ochotný vyhovieť každej (častokrát ešte ani nevyslovenej) požiadavke.
Tomuto penziónu naozaj nie je čo vytknúť. A ak by sa niečo predsa našlo, na tisíckrát to vyváži už spomínaný milý a priateľský prístup ľudí, ktorých tu nájdete.
Boli sme väčšia skupina, takže sme využívali apartmány aj turistické izby. Všetko bolo útulné a čisté. Dokonca aj spoločné WC a kúpeľňa pre turistické izby boli bez chybičky.
Z ponuky jedál v bare sme si bez problémov vybrali a vždy sa chutne najedli. Odporúčam hlavne jedlá podľa dennej ponuky.

Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Svetlana574.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. septembra 2018
Prekladač Google

Tip na izbu: choose room with private bathroom.
Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. septembra 2015 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum pobytu: september 2015
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie