Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Krásna prechádzka

Krásna prechzka Dobrovodským krasom vhodná aj pre deti a starších ľudí. nie je to nič náročné. Hrad... viac informácií

Recenzované: 12. mája 2017
121jurajd
Zrúcanina hradu Dobrá Voda

Spravte si oddychový výlet s menšou turistikou na zrúčaninu hradu Dobrá Voda. Terén turistiky nie... viac informácií

Recenzované: 10. apríla 2017
796majkam
Prečítať všetky recenzie (19)
  
Recenzie (19)
Filtrovať recenzie
19 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
7
3
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
7
3
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1619 recenzií
Recenzované: 12. júna 2019

Velmi pekná prechádzka, tura, zaujimave miesto, historiu mam velmi rad a som rad, ze som toto mohol vidiet :)

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi gabo926.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. decembra 2018

Výlet na hrad Dobrá Voda sme spojili s výletom na neďalekú zrúcaninu kláštora Sv. Kataríny - Katarínka. Odporúčam toto spojenie, lebo samotná prechádzka na hrad Dobrá Voda je krátka. Ak zaparkujete v kopci pri cintoríne v obci Dobrá Voda, tak do 25 minút ste po červenej značke na hrade. Boli sme tu v zime, takže stromy boli bez listov, ale aj tak sme hrad zbadali až keď sme sa priblížili asi na 50 metrov. Toto ma dosť na našich zrúcaninách mrzí. Neviem či je to strach z rôznych pseudoochranárskych aktivistov a združení, ale okolie stredovekých hradov nebolo v minulosti nikdy zalesnené. Mnohé naše pekné hrady sú zarastené stromami a z diaľky neviditeľné. A výhľad z nich je tiež obmenzený aj keď sú na vyvýšených miestach.
Samotný hrad bol v minulosti jedným z tých väčších a aj dnes je jednoduché si predstaviť ako vyzeral. Len by to chcelo pár ľudí s motorovými pílami, aby hrad v lese zviditeľnili. Štát by s tým mal začať niečo robiť.

Dátum zážitku: december 2018
1  Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. decembra 2018

Cesta k hradu vedie priamo cez cintorín v obci Dobrá Voda. Pekná, nenáročná prechádzka cez les k hradu. Zrúcanina bez pekných výhľadov, skrytá v lese. Aj tu už prikladajú ruku k dielu dobrovoľníci a zachraňujú hrad. Veľmi kľudné miesto, vhodné aj len na chvíľkové posedenie a oddych. Určite stojí navštíviť toto pekné miesto.

Dátum zážitku: máj 2018
1  Poďakujte používateľovi stano182.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2017

Veľmi pekná zrúcanina hradu, je k nej dobrý prístup. Ani nie turistika, skôr príjemná prechádzka lesom.

Dátum zážitku: máj 2017
1  Poďakujte používateľovi Skoriculienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. mája 2017

Krásna prechzka Dobrovodským krasom vhodná aj pre deti a starších ľudí. nie je to nič náročné. Hrad je vcelku pekný, ale stále je to len zrúcanina.

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi 121jurajd.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie