Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Piesok
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (301)
Filtrovať recenzie
301 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
192
59
36
5
9
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
192
59
36
5
9
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49301 recenzií
Recenzované: 25. novembra 2019

Tento hotel navštevujeme pravidelne a ešte ani raz nás nesklamal. Radi sem chodíme nielen počas víkendov, ale aj počas pracovného týždňa, kedy máme vo wellnesse viac súkromia. Pri poslednej návšteve sme nemali šťastie na počasie no nakoniec nám to ani nevadilo, prežili sme úžasný víkend a rovno sme si zakúpili aj silvestrovský pobyt. Už teraz sa tešíme na ďalšiu návštevu!

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Vikeros.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. novembra 2019

Náš pobyt na Zochovej chate hodnotíme veľmi pozitívne - čistota na izbách ako aj v celom areáli hotela , štýlové zariadenie, príjemný a ochotný personál, príjemné prostredie vo wellness, výborná kuchyňa. Raňajky neskutočne pestré.

Tip na izbu: izba č. 232 bola super
Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi reginavalachyova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. novembra 2019

Musím sa priznať, že tento typ hotelov nepatrí k tým, ktoré by sme si mohli dovoliť navštevovať pravidelne. Vďaka zavedeniu rekreačných poukazov sme si však s manželkou povedali, že si skrátka doprajeme a uvidíme, čo sa z takéhoto vykľuje. Boli sme naozaj veľmi milo prekvapení, aj napriek pochmúrnemu počasiu sa nám dostalo srdečného prijatia, už slečny na recepcii boli neuveriteľne milé a ochotne zodpovedali všetky naše otázky (a že ich nebolo málo :-). Čistota izby bola na jednotku a našli sme na nej všetko, čo sme potrebovali. Úplne si nás získalo wellness a večer sme zakončili posedením v lobby bare. Čo sa týka gastra, hotel ponúka bohaté raňajky a vyskúšali sme nielen hotelovú reštauráciu, ale aj furmanskú kolibu. Nebojím sa tvrdiť, že Zochova Chata je miestom zaslúženého relaxu a veľmi radi sa sem opäť vrátime prežiť ďalší nádherný víkend!

Tip na izbu: Odporúčam izbu Superior v tichom krídle hotela
Dátum pobytu: november 2019
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi GregusJanus.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Na Zochovej chate sme stravili jeden vikend a nemam co vytknut. Krasne prostredie na prechadzky a sport, vyborna kuchyna, ci uz priamo v hoteli alebo vo Furmanskej krcme. Mali sme aj z jesennej ponuky a bazant bol dokonaly :) Ranajkovy vyber tiez super.
Izba velmi pekna, cista a vsade ticho. Kedze bol sychravy november, vyuzili sme aj krb v lobby a samozrejme krasny wellness. Moznosti tam boli pre mna sice obmedzene, kedze som bola v 8. mesiaci, ale polihovanie na lehatku s knihou tiez nie je na zahodenie. Je to naozaj jeden z najlepsich wellness priestorov, v akych som bola, kombinacia moznosti a utulnosti. Mali sme aj masaz/proceduru, ale to si treba zabookovat dopredu, lebo byva obsadene.
Este spomeniem zelen, kazdy raz obdivujem, ako je upravene okolie a vysadene kricky. Je to absolutne v sulade s okolim, pasuje to a vyzera to vyborne. Pre nas este jedna vyhoda, sme z Bratislavy a nechcelo sa nam daleko cestovat, takze 40 minut cesty je len bonus

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi 624michaelaf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. novembra 2019

poskytované služby boli vynikajúce, izba hotela bola nad naše očakávania, lokalita hotela je v krásnom prírodnom prostredí, vybavenie hotela je na vynikajúcej úrovni najviac sa nám páčila poloha hotela v prírode, kvalita ponúkaných služieb, nemáme žiadne negatívne postrehy k nášmu pobytu

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi rrund812706.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie