Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hotely v blízkosti
Recenzie (59)
Filtrovať recenzie
59 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
51
5
1
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
51
5
1
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1659 recenzií
Recenzované: 2. decembra 2019 cez mobilné zariadenie

Z našej strany určite maximálna spokojnosť :) izby sú všetky čisté, pekné a pohodlné, lokalita dobre prístupná s miestom na parkovanie, pán Repčák bezkonkurenčne skvelý a ústretový. Vrelo odporúčam :)

Dátum pobytu: december 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi karolina_gyalog.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. januára 2019

Pohodové ubytovanie, aj reštaurácia na pobyt v Tatrách. Menší počet jedál, ale za to chutné, hoci trochu drahšie ako v klasickej kolibe. Pekná záhrada a dvor pre deti, v okolí sa dá s deťmi pekne poprechádzať so sánkami, ktoré majiteľ rád zapožičia. 5 minút od zastávky električky Pod lesom, netreba sa stresovať s autom cestou na výlet kamkoľvek v Tatrách.

Dátum pobytu: január 2019
1  Poďakujte používateľovi todovamonika.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. októbra 2018

Nedela 28.9.2018, cca 15:00, ideme z tury, sme hladni a mame chut na dobre jedlo. Dobre recenzie nas zavedu do penizonu Raimund. Marne sa snzime dosta do vnutra. penzion je zatvoreny. Otvaracie hodniy sice hovoria ze by otvoreny mal byt ale nie je. Opat nie sme prekvapeni z urovne sluzieb v Tatrach.

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Inspire821219.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Neboli sme síce ubytovaný, ale pravidelne sa tam chodievame najesť keď sme v Tatrách. Naozaj kuchyňa je na *****. Prístup personálu a kvalita jedla nás vždy prinúti sa vrátiť. A domáci chlebík s cibulovým džemom je top.

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi martinmW7501CF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Po dlhom case v Tatrach mozem povedat len jedno... najlepsie co tu zatial doteraz bolo mozno nie luxus ziadne moderne taniere ale majitel ktoremu zalezi na kvalite ale aj tradiciach. Fantasticke suroviny skvele spracovanie vynikajuce naozaj ofporucam pre mna najlepsia restauracia v Tatrach ak sa bavime cena vs vykon a samozrejme naozaj gastro zazitok.
Mozno v tejto pseudo modernej dobe mierne aranzovanie tanierov len pomoze hlavne samotnym tvorcom ale niet co vytknut.
Velke ANO

Dátum pobytu: apríl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Perisound.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie