Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Relax ;)

Krasny zamok, krasne fontany a velmi prijemna prechadzka v zahradach👌 Velmi radi sem chodime... viac informácií

Recenzované: 13. novembra 2018
65petrag
,
Austria
cez mobilné zariadenie
Veľmi príjemné miesto na prechádzku s nádychom histórie

Neočakával som nič špeciálne, ale bol som pozitívne prekvapený. Udržiavaný rozľahlý historický... viac informácií

Recenzované: 6. októbra 2018
Ondrej K
,
Martin, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (268)
  
Recenzie (268)
Filtrovať recenzie
268 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
168
77
12
5
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
168
77
12
5
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
611268 recenzií
Recenzované: 27. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Nádherné vianočné trhy kde sa po zotmení rozprávkovo rozžiari celý zámocký areál.
Určite doporučujem tento nezabudnuteľný zážitok každému.

Dátum zážitku: november 2017
1  Poďakujte používateľovi lilabeny.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. decembra 2016

Na yámku je množstvo atrakcií, ale ani jedna z nich nedosahuje svetovú úroveň. Viem si predstaviť tu stráviť aj celý deň, ale hlavne od prehliadky som očakával viac.

Dátum zážitku: apríl 2016
1  Poďakujte používateľovi 121jurajd.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Veľmi príjemná atmosféra. Fajn na výlet z Bratislavy v sychravé zimné dni. Je sa kde prechádzať, čo pozerať. Dá sa tu aj v stánkoch najesť a aj punč je dobrý, hoci ceny sú vyššie ako na Slovensku.

Dátum zážitku: november 2016
1  Poďakujte používateľovi miladav6.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Zámok Schloss Hoff je úžasné miesto pre celé rodiny. Prezreli sme si celé záhrady a zámok a okrem toho sme si pri vstupe vzali plán vzdelávacích okruhoch a mohli sme prejsť zaujímavé miesta spojené s rôznymi historickými remeslami. Na záver sme si v trezore vyzdvihli pamätnú mincu. Skvelý nápad pre deti, všetko je opísané v nemčine, angličtine a slovenčine.

Dátum zážitku: september 2016
1  Poďakujte používateľovi SK_cestovatel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. decembra 2015

Krásny rozprávkový zážitok, nádherná výzdoba. A i napriek množstvu áut na parkovisku, sme mali príjemný komorný pocit. Žiadne nepríjemné masy ľudí.

Dátum zážitku: december 2015
1  Poďakujte používateľovi Michaela P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie