Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“samé dobroty”

Pivo & Pivecko Restaurant
Reserve a table
2
so 19. 9.
20:00
Na pozícii č. 160 spomedzi 4 687 Reštaurácie v Viedni
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 18 USD - 41 USD
Kuchyňa: Rakúske
Štvrť: Centrum mesta
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Centrum mesta
Zrecenzované: 20. marca 2018

Skutočne je veľkým zážitkom prísť a ochutnať všetko na čo prstom ukážete:)Zapiť to dobrým pivom a samozrejme byť obslúžený skúseným personálom.Odporúčam toto miesto každému kto ide na výlet do Viedne a chce vidieť niečo nové,zaujímave.....Určite Vás milo prekvapí nápaditá výzdoba :)mňa dostala :)

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi recepcia265.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (1 272)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

11151 272 recenzií

Zrecenzované: 20. marca 2018

Kvalitný a lahodný rezeň(porcia ako pre 2) , určite zopakujem aj s kapustovým šalátikom. Vrelo odporúčam navštíviť toto originálne miesto.Vždy keď tam prídem spokojnosť nadovšetko .Ďakujeme

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi O5659VFvictorias.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. marca 2018

Táto reštaurácia je niečo úžasné Kvalitné a dobré jedlo za veľmi slušnú cenu. Obsluha milá pozorná hovoriaca okrem nemčiny aj po maďarsky aj po slovensky
Táto reštaurácia je pár krokov od slávnej Viedenskej opery úplne v centre Pritom ceny sú veľmi prijateľné. Doporučujem v každom prípade pri návšteve Viedni sa tam zastaviť a dať si povestný" Vieneršnicl" verte oplatí sa VYSKÚŠAJTE!!!!!!!!!!!!

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi slizovamarika1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. marca 2018

Bola som veľmi milo prekvapená z prijemného prostredia s originálnou dekoráciou. Obsluha milá,pozorná vrelo odporúčam. Výborné jedlo podľa mojich chuťových pohárikov.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi LindaR5096.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. februára 2018

jedlo vyborne a velke porcie, velmi prijemna a mila obsluha a interier vkusne a tematicky, zariadeny

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi maca20182018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pivo & Pivecko Restaurant, si pozreli aj

Viedeň, Viedenský región
Viedeň, Viedenský región
 
Viedeň, Viedenský región
 

Navštívili ste Pivo & Pivecko Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu