Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 7:00 - 20:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Krasny kostol v centre Viedne

Kostolik schovany v ulicke ma svoje caro....jeden z mojich naj kostolikov vo Viedni. Aj ked sa... viac informácií

Recenzované: 14. septembra 2016
Evča P
,
Slovensko
Peter`s Church Viden

Peter`s Church je barokni kostel teochu schovany v ulickach centra Vidne,pozlaceny opecovanany s... viac informácií

Recenzované: 6. februára 2016
Zuzana V
,
Praha, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (4 090)
  
Recenzie (4 090)
Filtrovať recenzie
4 090 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 593
1 260
215
13
9
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 593
1 260
215
13
9
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
164 090 recenzií
Recenzované: 14. septembra 2016

Kostolik schovany v ulicke ma svoje caro....jeden z mojich naj kostolikov vo Viedni. Aj ked sa nachadza blizko najznamejsieho Stephansdomu nie je az tak vyhladavany, o to ma viac pritahuje.
Ak sa chystate do Viedne isto by ste ho nemali obist :)

Dátum zážitku: marec 2016
Poďakujte používateľovi Evča P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. februára 2016 cez mobilné zariadenie

Peter`s Church je barokni kostel teochu schovany v ulickach centra Vidne,pozlaceny opecovanany s krasnymi varhany! Pravidelne se zapojuje do "Noci kostelu"

Dátum zážitku: máj 2015
Poďakujte používateľovi Zuzana V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 18. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. marca 2020

Dátum zážitku: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. marca 2020

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie