Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Super

Zábavný park s množstvom atrakcií, počas pekného počasia super na travenie casu s blizkymi, vlacik... viac informácií

Recenzované: 14. apríla 2019
Jankajanka
,
Nitra, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Zábava

Prater je miesto zábavy pre všetky vekové kategórie. Vstup je zdarma, platíte len za jednotlivé... viac informácií

Recenzované: 16. júla 2018
Jozef C
,
Prešov, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (9 801)
  
Recenzie (9 801)
Filtrovať recenzie
9 801 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3 735
3 614
1 805
455
192
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3 735
3 614
1 805
455
192
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
6119 801 recenzií
Recenzované: 21. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Prater ponúka veľa rôznych atrakcií avšak za dosť vysoké ceny. Spoplatnené je aj wc. Výhodou je blízkosť metra, ktorým sa pohodlne doveziete priamo pred areál. Krásne je aj okolie areálu.

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi janka01355.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Detom sa pacilo. Krasny vyhlad z kolesa. Moznost prenajat si kabinku kolesa na romanticku veceru alebo party. Rozne typy kolotocov. Dobre miesto pre ludi, ktori maju radi kolotoce.

Dátum zážitku: júl 2017
2  Poďakujte používateľovi jsenina.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2017

vstup je síce zadarmo, no jednotlivé atrakcie sú dosť drahé a tak prísť o 100e za chvíľku nie je problém. Atrakcie sa neotvárajú v jednotný čas, čo je dosť divné. Niektoré otvárali až poobede. Vstup na WC taktiež spoplatnený. Atrakcie sú staršie, síce sú fajn, no pravdupovediac sa to nevyrovná momentálne naj parku v Poľsku. Tam je to úplne iný level.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi istolar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. apríla 2017

Ak máte radi kolotoče a adrenalín, Práter doporučujem. Z vyhliadkového kolesa je pekný výhľad na Viedeň, ide pomaly, takže trochu aj nuda, ale aspoň si môžete obzrieť aké rôzne atrakcie tam sú a vybrať si...niektoré sú ozaj super, ale iba pre odvážnych. Na začiatku zábavného parku je aj múzeum voskových figurín.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Marcella1066.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Skvelý deň, skvela zábava, super kolotoče odporúčam pre všetky vekové kategórie radi sa tam vraciame ❤️

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi katka1400.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie