Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 8:00 - 17:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Keď história na vás dýchne...

Letné sídlo Habsburgovcov...rozľahlé,krásne aj poučné. Mali sme Grand Tour so sprievodcom... viac informácií

Recenzované: 2. septembra 2019
Blažej P
,
Nitra, Slovensko
Krásny a náučný výlet

V areáli tohoto unikátneho zámku sme strávili príjemných pár hodín. Absolvovali sme Grand tour, čo... viac informácií

Recenzované: 22. augusta 2019
JankaG51
,
Bratislava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (42 360)
  
Recenzie (42 360)
Filtrovať recenzie
42 360 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
27 944
11 324
2 424
427
241
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
27 944
11 324
2 424
427
241
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
101542 360 recenzií
Recenzované: 22. marca 2018

veľkolepý objekt, skvelé trasy prehliadok interiéru, ako aj miesto koncertov - hlavne na nádvorí a v záhradách. Tie sú úplne úžasné, vyhraďte si aspoň 1 celý deň, hneď vedľa je botanická záhrada a múzeum kočiarov

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi toccata58.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2017

V jednom z krídel zámku nájdete kindermuseum, ktoré je orientované na deti predškolského a mladšieho školského veku. my sme boli so štvorročnou dcérou. Najvďačnejšu aktivitou je priestor hneď pri vstupe, kde si môžete komplet celá rodina obliecť dobové kostými a odfotiť sa na tróne s maľovaným pozadím za chrbtom. Problém je, že v tomto kostýme nepustia dieťa ďalej do expozície, takže nasledoval príšerný rev a slzy ako hrachy, keď sme s nej sťahovali krinolínu. Zvyšok komnát je priemerný, ale fajn.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi FilipaGordon.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. júla 2017 cez mobilné zariadenie

V Schonbrunne som bola už viackrát, tentokrát som ho bola po prvýkrát ukázať našim tínedžerkám. A boli z neho nadšené :-) Toľko zaujímavých zákutí, objektov na fotenie, ľudia z celého sveta a prenádherné záhrady. Fascinovali ich skvele zastrihnuté stromy aj kríky a neohrdli ani cestu vláčikom, hlavne keď nemuseli šľapať do kopca (22eur pre dvoch dospelých a dve "deti"

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi 23elina.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2017

Pompézny zámok, kto je vo Viedni, nesmie toto miesto vynechať. Veľmi dobrá dostupnosť metrom z centra, priľahlý park je priam gýčovo krásny. Žiadna kopa fotiek mi nedala taký pocit, ako keď som toto miesto navštívil. Neuveriteľné krásne, obrovské, všetko nádherne upravené. Priamo cez park sa dostanete do ZOO, ktorá je taktiež nádherná. Na tomto mieste sa oplatí tráviť celý deň.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi istolar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

Určite navštíviť za krásneho počasie. Dá sa tam stráviť veľa hodín,prechádzaním,fotením,oddychovaním no jedna nádhera. Určite aj vyšlapať hore,ten výhľad stojí za to.

Dátum zážitku: október 2015
1  Poďakujte používateľovi Alex29_90_13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie