Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Krátka vychádzka

Hrad je relativne maličký bez nejakej významnej expozície skôr atrakcia s pekným výhľadom na more a... viac informácií

Recenzované: 29. mája 2017
JozefSalaj69
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Zámok v prístave s peknými výhľadom do okolia

Prehliadka zaberie maximálne pol hodinu aj s vyhotovením fotografií z každej svetovej strany... viac informácií

Recenzované: 2. apríla 2019
Katarina S
Prečítať všetky recenzie (4 070)
  
Recenzie (4 070)
Filtrovať recenzie
4 070 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 056
1 213
1 320
372
109
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 056
1 213
1 320
372
109
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
164 070 recenzií
Recenzované: 2. apríla 2019

Prehliadka zaberie maximálne pol hodinu aj s vyhotovením fotografií z každej svetovej strany. Vstupné 2,5€. Na prízemí fotky o prírode ostrova.

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi Katarina S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. februára 2019

Tento hrad sme videli len z vonka, dalo sa ísť aj dnu, ale prešli sme si len okolo. Určite stojí toto miesto za návštevu.

Dátum zážitku: február 2019
Poďakujte používateľovi MateZko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Pristav je carovny, prijemny na prechadzky,posedenie na kave, pocuvanie mora a aj spoznavanie historie z archeologickych vykopavok. Urcite treba zazit.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Ola137.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Pristav v ktorom to kazdy den aj kazdu noc zije..vecer mnozstvo kulturnych podujati..oplati sa tam vybrat na prechadzku kazdy vecer

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi spatlenka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Hrad je relativne maličký bez nejakej významnej expozície skôr atrakcia s pekným výhľadom na more a kultúrne miesto na večerné vystúpenia...

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie