Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2016”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 1 lokalitu!
Salamis Bay Conti
Na pozícii č. 1 spomedzi 16 hotelov v Gazimağuse
Zrecenzované: 13. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Dovolenka super, ubytovanie sme mali v časti park ktorá je trochu vzdialená od všetkého hlavného, jedlo ok len treba viac rôzneho mäsa hlavne na večeru, animácie veľmi dobre deti sa kazdy večer zabavili.

Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi matkooq.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (2 265)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

11152 265 recenzií

Zrecenzované: 9. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Fantastické miesto! Vždy je tu program, ktorý nás zabaví , animátori sú vždy v dobrej nálade. A pozdravujeme čašníkov, ktorý nám namiešali vždy drink podľa našich predstáv. A hlavne čašník Isa bol vždy príjemne naladený , vždy k dispozícii a veľmi milý:) Oplatí sa navštíviť pool bar!

Termín ubytovania: auguste 2016, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Hana V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. júla 2016

Dovolenka sa nám páčila.Boli sme ubytovaní v Salamis park za príplatok,dvaja dospelí + 2 deti..izba bola pekná,ale malá,malinká terasa,kde v podstate mohol sedieť len jeden..mali sme problém s chladničkou,ktorá nefungovala,po urgenciách raz došiel udržbár,fungovala asi hodinu a pak už nikdy a ani nikto už neprišiel..doporučujem túto izbu len pre dvoch,s prísteľkami je to už problém,ale keďže je človek stále vonku dá sa..strava dobrá,služby tiež,animácie neviem ohodnotiť,boli sme s detmi pri tobogánoch a tam boli minimálne,večerný program sa deťom páčil/ 10r./ dospelým tak tak... more pekné,sem tam kamene,ale dalo sa aj bez topánopk do vody..

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
8  Poďakujte používateľovi BlazenaK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. júla 2016

Hlavná budova dobrá, izby menšie max. pre 1 prístelok. S izbami problém nebol. (2rodiny)
My sme bývali vo vilkách pri miniparkovisku a všetci (3rodiny)sme boli radi, že je to tichá časť, autá z požičovne sme mali po ruke a bolo to blízko bazénov s tobogánmi. Ku hlavnej budove cca 100 m. Izby väčšie ako v hotely. Čisté, pekné, voňavé, asi najnovšia stavba z celého komplexu. Plieseň v sprche odstránili na počkanie. Nám trochu pretekala voda zo sprchy potom to pominulo. Vilky pri bazénoch museli strpieť každovečerný program. A možno to nebol problém. Neviem.

Reštaurácia má aj terasu, kuchyňa fantastická. Veľký výber mias - dokonca aj dietne kuracie al. ryby varené na vode aj zelenina aj ryža na vode, denne nejaké ryby, aj grilované maso, zeleniny, syry, ovocia, koláče. aj jogurty, cestoviny, prílohy, šaláty aj tie ich s kuskusom al. fazuľou. Každý večer zmrzka zdarma. Mimo reštaurácie za peniaze aj popcorn. Aj v najväčšom návale sa dal nájsť stôl - samozrejme ďalej od pultov. Vynášať sa môže len pitie - ak ste pri večery nedopili pivo al. víno. Jedlo nie. Alkohol kvalitný.

Neurobia vám balíček ak chcete ísť na celodenný výlet.

Pláž čistá s lehátkami problém nebol nikdy - my sme končili raňajky väčšinou cca 10.00. More teplé, čisté - super. Uteráky sa nekradli a kéébyže sa nejaký stratí, podvečer na pláži ostávalo množstvo uterákov. Takže sa nebolo treba strachovať, že ho budeme musieť uhradiť.
Bazény super - teplé, veľké, pri toboganoch plavčík.

Tohto ročný animátori super - najmä tí 4 z Brazílie. Na tých nezabudne nikto. Večerný program dobrý. Neskutočné množstvo aktivít. Kto sa chce zabaviť a hýbať - má si z čoho vybrať. Sú tam aj 2 slovenký animátori. Detský club veľmi obľúbený.

Internet sme nepoužívali, ale na prízemí bol asi zadarmo.

My sme išli bez CK - bolo to lacnejšie. Nám to za tie peniaze stálo. Kupovali sme izby v hotely a keďže sme mali po 2 prístelky dostali sme väčšie izby - vilky.

Niektorí barmani, -dvaja - na terase skúšali si vypýtať tip od známych. Len raz - keď sme prišli a keď sa jedno dieťa poranilo - za ošetrenie. Potom už nie, ale niektoré deti pred pultom ignorovali - 10 r. - a začali obsluhovať dospelých za nimi. Ostatní boli dobrí a milí.

Veľké + : izbu sme odovzdali o 12.00 a do večera sme sa mohli stravovať v hotely a používať osušky.
Slovenský dovolenkári sú 2. najpočetnejšou skupinou v hotely. (1.turci) Náš termín :1.7. - 12.7.2016
Celkovo si myslím, že sa od minulého roka polepšili ak porovnávam s predchádzajúcou recenziou a všetci -5rodín - to hodnotíme ako super dovolenku. Pozrite si videá na fb.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
8  Poďakujte používateľovi katarina762016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia salamisguestrelation, Guest Relations Manager v zariadení Salamis Bay Conti.Zodpovedané: 19. augusta 2016
Prekladač Google

Szanowna Pani/Szanowny Panie,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Pani/ Pana komentarze dotyczące pobytu w Salamis Bay Conti Hotel. Otrzymanie pozytywnej opinii jest dla nas zawsze wielką przyjemnością.

Zapewniam Panią / Pana, że podzielę się otrzymanymi uwagami z całym zespołem. Jestem również przekonana / przekonany, że Pani/Pana opinie będą stanowiły zachętę dla wszystkich członków naszego personelu do podejmowania dalszych wysiłków w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami Pani/Pana opinią i mamy nadzieję, że kolejny pobyt w naszym hotelu będzie również tak samo przyjemny i udany jak poprzedni.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Dovolenka sa nám páčila. Osobitne sme boli spokojní s ochotným a ústretovým personálom. V bare nás vždy obsluhovala Esma Kélléci ... Vyzdvihujeme aj prístup animátorov, pokiaľ to bolo možné, zúčastňovali sme sa všetkých aktivít. Jediná vec, ktorá nám vadila, boli dlhé rady na jedlo. Teplé more a nadherné počasie je prísľubom výbornej dovolenky. Majka s rodinkou

Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Marcela S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Gazimağusa alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 10,1 km
Altun Tabya Hotel
Altun Tabya Hotel
Č. 8 z 16 v lokalite Gazimağusa
43 recenzií
Vzdialenosť 8,8 km
Port View Hotel
Port View Hotel
Č. 9 z 16 v lokalite Gazimağusa
42 recenzií
Vzdialenosť 22,6 km
Golden Coast Beach Hotel
Golden Coast Beach Hotel
Č. 18 z 65 v lokalite Protaras
1 200 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 53,2 km
Balci Plaza
Balci Plaza
Č. 7 z 16 v lokalite Gazimağusa
89 recenzií
Vzdialenosť 21,7 km
Crystal Springs Beach Hotel
Crystal Springs Beach Hotel
Č. 4 z 65 v lokalite Protaras
1 279 recenzií
Vzdialenosť 19,4 km
Amore Hotel Apartments
Amore Hotel Apartments
Č. 50 z 65 v lokalite Protaras
62 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Salamis Bay Conti? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Salamis Bay Conti

Adresa: Mersin 10 | Agios Sergios, Gazimağusa, Cyprus
Lokalita: Cyprus > Famagusta (administrativní oblast) > Gazimağusa
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Apartmány Plavecký bazén Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Luxusný hotel č. 1 v Gazimağuse
Hotel na pláži č. 1 v Gazimağuse
Romantický hotel č. 5 v Gazimağuse
Cenový rozsah: 65 € – 195 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 5 — Salamis Bay Conti 5*
Počet izieb: 517
Známe aj ako:
Salamis Bay Conti Famagusta

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu